Eichhorn houten treinen en treinbanen


Eichhorn is een producent van houten speelgoed van hoge kwaliteit voor baby's, peuters en kleuters. Hier kijken we naar de houten treinen en houten treinbanen van Eichhorn.

Houten treinbanen van hoge kwaliteit

Eichhorn behoort tot de grootste en belangrijkste fabrikanten van houten spoorbanen, treinen en accessoires. Dit soort houten treinbanen is uitwisselbaar tussen de verschillende merken. De componenten van Eichhorn zijn echter van een veel hogere kwaliteit dan van zijn concurrenten. Eichhorn speelgoed wordt altijd gemaakt van hoog-kwaliteit berkenhout met het FSC keurmerk en al het speelgoed is van kleur voorzien met milieuvriendelijke, kindveilige verf.

En het aanbod aan Eichhorn houten treinen en accessoires is bijzonder leuk om te zien en om mee te spelen. Kijk hier voor al het Eichhorn treinspeelgoed.Veel uitbreidingsmogelijkheden

Het leuke aan de Eichhorn treinbanen is dat je deze helemaal kunt uitbouwen. Je begint met een locomotief met wat wagonnetjes en wat houten rails, en vervolgens kun je je houten treinbaan steeds meer uitbouwen. Bijvoorbeeld met bruggen, tunnels, stationnetjes, kruisingen en een remise, maar ook met een klein dorpje. 

Ook de trein zelf kun je leuker maken met diverse specialistische wagons. Voeg bijvoorbeeld een tankwagon, boomstamwagon, dierentrein, kiepwagon of autotrein toe aan je treinstel.Over Eichhorn

De Duitse speelgoedfabrikant Eichhorn maakt al meer dan 60 jaar houten speelgoed van hoge kwaliteit. Naast de houten treinbanen zijn dat onder andere winkeltjes, poppenhuizen, legpuzzels en blokken. 

De eerste houten spoorbaan van Eichhorn kwam al voor 1950 op de markt. Dit was de allereerste houten treinbaan en Eichhorn bleef lange tijd marktleider bij deze houten treinbanen. Tegenwoordig maakt het merk deel uit van de Simba Dickie Group, een grote speelgoedfabrikant.

Tips: Meer tips treinbanen
Foto's: Eichhorn

Onderwerpen:
Eichhorn treinbaan, speelgoed hout, houten trein, Eichhorn houten treinbaan.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.