Carrera Cars racebaan aanbiedingen

Cars is populair bij kinderen die dol op snelle auto's zijn. Deze kinderen vinden een racebaan ook leuk speelgoed. Dit verklaart het succes van de Cars racebaan.

Carrera Cars racebaan

Of Cars racebanen om precies te zijn, want racebaan fabrikant heeft meerdere Cars racebanen uitgebracht.

Het betreft zowel Carrera Go racebanen (de normale Carrera racebaan) als Carrera First racebanen (een speciale racebaan voor kleine kinderen).

Kijk hier onder voor al deze Carrera Cars racebanen.

Carrera Go Cars racebaan

De hier onder getoonde Carrera Go Cars racebaan is wel meer dan zes meter lang en beschikt over zeer scherpe bochten en soms over een looping. Het is een technische circuits waarop je niet alleen hard moet racen maar er ook voor moet zorgen dat je niet uit de bocht vliegt je tegenstander raakt.

Carrera Go racebaan

Carrera Go racebaan


Deze Cars racebaan heeft de hoge kwaliteit die je van een Carrera Go modelracebaan mag verwachten. Het is een verzorgd pakket met heel veel meters racebaan, reclameborden, hekken, vangrails en een uitdagende hoge bocht. Ook een rondeteller is aanwezig zodat je in het racespectakel de tel niet kwijt raakt.

Carrera Go Cars Neon Night racebaan
Een andere leuke Carrera Go Cars racebaan is de Carrera Disney Cars Neon Night racebaan. Daarop kun je ook 's nachts (of in het donker) racen, want deze Cars racebaan is verlicht en ook de auto's beschikken over verlichting. Deze Cars Neon Night racebaan kan bovendien op verschillende manieren worden opgebouwd.

Carrera First Cars racebaan

Er zijn ook Carrea First Cars racebanen. Een Carrera First racebaan beschikt over kleinere auto's, heeft een makkelijker parcours (zonder looping en met ruimere bochten), de snelheid ligt minder hoog en de auto's liggen vliegen zelden uit de baan. 

Kortom, racen op de Carrera First Cars racebaan is een stuk makkelijker dan racen op de Carrera Go Cars racebaan.

Carrera First Cars racebaan

Carrera First Cars racebaan


Al deze Carrera Cars racebanen vind je in het Carrera Cars racebaan aanbieding overzicht bovenaan.


Zie ook: 

Onderwerp:
Carrera biedt diverse Cars racebanen aan. De makkelijke Carrera First Cars racebaan voor kleine kinderen en de meer uitdagende Carrera Go Cars racebaan. Beide Cars racebanen zijn er in meerdere versies. Kijk bij de Carrera Cars racebaan aanbiedingen bovenaan voor alle details en prijzen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.