De leukste speelgoed keukens


Kleine kinderen lijken soms echte keukenprinsesjes en keukenprinsjes in de dop. Ze mogen namelijk graag kokkerellen in hun speelgoed-keuken. Er zijn dan ook heel veel leuke speelgoedkeukens te koop. Hier kijken we naar de leukste speelgoed-keukens.


Kijk hier voor de prijzen en informatie

Alle onderstaande speelgoed-keukens zijn te vinden in het overzicht met alle speelkeukens. Daar vind je alle gegevens en de actuele winkelprijzen.

New Classic Toy houten speelgoed-keuken

Een leuke houten speelgoedkeuken met een "werkhoogte" van 46 centimeter. De New Classic Toy kinderkeuken is heel compleet met zijn twee kookplaten, uitneembare spoelbak, kraan, oven met doorzichtige deur en zelfs een afzuigkap en keukenklok. Ook keukenbestek, pannen, ovenwant en peper- en zoutstel worden meegeleverd.


Was het echt geweest, dan zou je heel goed kunnen koken op deze speelgoed-keuken. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de huidige prijs en alle informatie over deze speelgoed keuken die in het wit, rood en roze te koop is.

Kidkraft vintage houten keuken

Nog completer is deze speelgoed-keuken van Kidkraft. Hier zie je de witter versie, maar deze kinderkeuken is ook in het rood en roze verkrijgbaar.Dit mag dan een vintage keuken genoemd worden, deze speelgoed-keuken van KidKraft beschikt wel over een "echte" Amerikaanse koelkast, inclusief ijsmaker. En naast de oven is er ook een magnetron. Ook de vele deurtjes vinden kinderen geweldig. Dit is de beste speelgoed-keuken als je een wat groter en uitgebreider exemplaar zoekt.

Kidkraft EZ Kraft

Een andere houten speelgoed keuken van Kidkraft is deze houten keuken is retro stijl. Deze keuken heeft veel kastjes, knoppen en andere uitdagingen, maar er zijn ook nadelen. Ten eerste moet deze speelkeuken in elkaar gezet worden en ook zitten er geen accessoires als pannen en bestek bij, maar dat soort setjes koop je heel goedkoop los bij.


Miele speelkeuken Theo Klein

Bij de compacte Miele speelgoed-keuken van Theo Klein heb je geen gebrek aan accessoires. Deze zitten er volop bij. In tegenstelling tot bovenstaande speelkeukens is dit keukentje van kunststof gemaakt. Met een breedte van 59 centimeter neemt deze speelgoed-keuken maar weinig ruimte in de (kinder)kamer in.


Er zijn diverse versies van deze Miele speelgoed-keuken, variƫrend van de smalle speelkeuken hierboven tot de onderstaande brede variant. En daartussen biedt Theo Klein nog meer variaties. Kijk in het overzicht met speelgoed-keukens voor al deze Miele keukentjes.Kidkraft Ultimate Corner

Mocht je de onderste Miele keuken groot vinden, kijk dan eens naar onderstaande speelgoed keuken van Kidkraft. Van zo'n keuken worden zelfs mamma en pappa jaloers. Toch is deze speelkeuken door zijn gebogen vorm maar 108 centimeter breed. In het bovenstaand gelinkte overzicht vind je nog veel meer houten Kidkraft speelgoed-keukens.


Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle speelgoed keukens voor nog heel veel meer leuke kinderkeukentjes.

Zie ook: Meer keukentjes en ander rollenspel speelgoed
Foto bovenaan: KidKraft


Onderwerpen:
Leuke speelgoed keukens, beste speelgoedkeuken, kinderkeuken, speelgoedkeukens, speelkeukens.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.