Leuke speelgoed keuken

Kleine kinderen zijn dol op spelen in hun eigen speelgoed keuken. Daarom hier tips en aanbiedingen van de beste speelgoed keukens.

speelgoed keuken Kidkraft

Kleine kinderen lijken soms echte keukenprinsesjes en keukenprinsjes in de dop. Ze mogen namelijk graag kokkerellen in hun speelgoed keuken. Er zijn dan ook heel veel leuke speelgoedkeukens te koop. Hier kijken we naar de leukste speelkeukens.


Kijk hier voor de prijzen en informatie speelkeukens

Alle onderstaande kinderkeukens zijn te vinden in het overzicht met aanbiedingen alle speelgoed keukens. Daar vind je alle gegevens en de actuele winkelprijzen van alle leuke speelgoed keukentjes. 

Alle informatie over meer dan 400 speelgoed keukentjes is in dat speelkeuken overzicht terug te vinden. Plus alle selectiemogelijkheden om uit dit heel grote aanbod aan leuke speelgoed keukens jouw leukste speelgoed keukentje te vinden.

Hieronder enkele voorbeelden van leuke speelgoed keukens.

New Classic Toy houten speelgoed keuken

De New Classic Toy houten speelgoedkeuken is een leuke kinderkeuken van hout met een "werkhoogte" van 46 centimeter. 

De New Classic Toy kinderkeuken is een heel compleet uitgevoerde speelgoed keuken voor kinderen met  twee kookplaten, een uitneembare spoelbak, een waterkraan, een oven met doorzichtige deur en zelfs een afzuigkap en keukenklok. 

Ook keukenbestek, pannen, ovenwant en peper- en zoutstel worden bij deze goede speelkeuken meegeleverd.


New Classic Toy keuken speelgoed
New Classic Toy keuken speelgoed


Was het echt geweest, dan zou je heel goed kunnen koken op deze speelgoed keuken. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de huidige prijs en alle informatie over deze speelgoed keuken die in het wit, rood en roze te koop is.

Kidkraft vintage houten keuken speelgoed

Nog completer is deze speelgoed keuken van Kidkraft. Hier zie je de witter versie, maar deze kinderkeuken is ook in het rood en roze verkrijgbaar. Kidkraft is een belangrijke fabrikant van speelgoedkeukens. Kidkraft heeft vele speelkeukens in hun assortiment en een Kidkraft speelgoed keuken is altijd van hoge kwaliteit en een erg leuke speelkeuken om mee te spelen.

Kidcraft speelgoedkeuken

Kidkraft speelgoedkeuken hout


Deze Kidkraft speelkeuken mag dan een vintage keuken genoemd worden, deze speelgoedkeuken van KidKraft beschikt wel over een "echte" Amerikaanse koelkast, inclusief ijsmaker. En naast de oven is er ook een magnetron. Ook de vele deurtjes vinden kinderen geweldig. Dit is de beste speelgoedkeuken als je een wat groter en uitgebreider exemplaar zoekt.

Kijk in het bovenstaande overzicht met goede speelgoedkeukens voor kinderen voor alle informatie waaronder de actuele lage prijs van deze leuke speelgoed keuken.

Kidkraft EZ Kraft speelgoed keuken

We schreven al. Kidkraft maakt veel goede keukentjes voor kinderen. Een andere houten speelgoed keuken van Kidkraft is deze houten keuken in retro stijl. 

Deze retro speelgoed keuken heeft veel kastjes, knoppen en andere uitdagingen, maar deze speelgoedkeuken heeft ook nadelen. 

Ten eerste moet deze speelkeuken in elkaar gezet worden en ook zitten er geen accessoires als pannen en bestek bij, maar dat soort setjes koop je heel goedkoop los bij.

Kidcraft keuken speelgoed

Kidkraft keuken speelgoed

Miele speelkeuken Theo Klein

Bij de compacte Miele speelgoed keuken van Theo Klein heb je geen gebrek aan accessoires. Speelgoed keuken accessoires zitten er volop bij.

In tegenstelling tot bovenstaande houten speelkeukens is dit Miele keukentje van kunststof gemaakt. Met een breedte van 59 centimeter neemt deze speelgoedkeuken maar weinig ruimte in de (kinder)kamer in.

Miele keukentje speelgoed
Miele keukentje speelgoed


Er zijn diverse versies van deze Miele speelgoed keuken, variƫrend van de smalle speelkeuken hierboven tot de onderstaande brede variant. En daartussen biedt Theo Klein nog meer variaties. Kijk in het overzicht met speelgoed keukens voor al deze Miele keukentjes.


Grote Miele speelgoed keuken Theo Klein

Grote Miele speelgoed keuken Theo Klein


Kidkraft Ultimate Corner

Mocht je de onderste Miele keuken groot vinden, kijk dan eens naar onderstaande speelgoed keuken van Kidkraft. Van zo'n keuken worden zelfs mamma en pappa jaloers. Toch is deze speelkeuken door zijn gebogen vorm maar 108 centimeter breed. In het bovenstaand gelinkte overzicht vind je nog veel meer houten Kidkraft speelgoed-keukens.

Grote speelgoedkeuken Kidkraft

Grote speelgoedkeuken Kidkraft

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle speelgoed keukens voor nog heel veel meer leuke kinderkeukentjes.


Zie ook: 

Foto bovenaan: KidKraft


Samenvatting:
Hier boven vind je de leukste speelgoedkeukens en een overzicht met alle speelgoed keukens, hun specificaties en laagste prijs. Leuke kinderkeukens van onder andere Kidkraft, Theo Klein en New Classic Toy brengen we extra onder de aandacht. Met een leuke speelgoed keuken van Miele. Kijk boven voor alle speelkeukens.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.