Haba houten knikkerbanen

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant die kwalitatief uitstekende houten knikkerbanen maakt. Uit losse onderdelen als blokken en baanstukken kunnen kinderen zelf een knikkerbaan samenstellen.


Zo zijn er wissels, spiraalbanen, bruggen, springschansen, kruisingen, slingerbanen, molens en veel meer. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten bij het ontwerpen en bouwen van knikkerbanen, die iedere keer weer anders kunnen zijn.

Haba heeft verbazend veel onderdelen van de knikkerbaan uitgebracht. Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Haba knikkerbanen.

Het hout van Haba knikkerbanen is afkomstig uit duurzame Duitse bosbouw. Er wordt gebruik gemaakt van beukenhout. De kleuren zijn op waterbasis en vrij van solventen. Haba maakt dus ook gezond en veilig speelgoed voor kinderen. Voor de ontwikkeling van kinderen is een Haba knikkerbaan ook goed. Het bouwen is uitdagend en goed voor de hand/oog coordinatie en de fijne motoriek.


Knikkerbaan beginnerset en uitbreidingen

Beginnen met Haba houten knikkerbanen kan het beste door aanschaf van een beginnerset. Dan beschik je meteen over alle onderdelen die nodig zijn om een gevarieerde knikkerbaan te maken zoals rechte baandelen, hoekbochten, glooiingen, kubussen, rechthoeken, kolommen en natuurlijk knikkers. Zo'n knikkervbaan kan dan vervolgens worden uitgebreid met nog meer van dit soort onderdelen, maar ook met loopings, wissels, springschansen, basketballringen, dominobanen, spiralen, trappen en nog veel meer spectaculaire onderdelen.Een leuk origineel onderdeel voor Haba knikkerbaan is de glastunnel. Kinderen vinden deze tunnel leuk omdat ze dan de knikker ook in een afgesloten gedeelte van de knikkerbaan kunnen volgen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Haba houten knikkerbanen voor al deze onderdelen.

Meer leuke knikkerbanen

Er zijn meer goede speelgoedfabrikanten die mooie knikkerbanen maken. Ook bij die merken maak je zelf de meest fantasierijke knikkerbanen. Kijk bij de beste knikkerbaan merken voor aanbiedingen van knikkerbanen van deze beste fabrikanten van knikkerbanen.


Onderwerp:
Haba is één van de fabrikanten van de mooiste en beste knikkerbanen. Hierboven vind je informatie over Haba knikkerbanen en aanbiedingen van de onderdelen en pakketten van Haba knikkerbanen. Ook wijzen we je de weg naar andere merken die de beste knikkerbanen maken en hun aanbiedingen. Veel houten knikkerbanen, maar ook mooie knikkerbanen van andere materialen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.