Leukste karaoke set kind

5 leuke karaoke sets voor een kind plus aanbiedingen van nog veel meer kinder karaoke sets.

karaoke kind

Welk kind houdt er nou niet van muziek en zingen? Iedereen toch! Daarom is een karaoke set ook zo populair bij kinderen. Neem de plaats van je favoriete zangeres of zanger in, Eventueel samen met een vriendje of vriendin want bij een goede karaoke set voor kinderen kun je vaak twee microfoons gebruiken. Hier hebben we een overzicht van de leukste karaoke sets voor kinderen.Aanbiedingen karaoke set kind

We hebben een top vijf samengesteld, die je hieronder (in willekeurige volgorde) kunt vinden. Omdat prijzen regelmatig veranderen verwijzen we je voor de prijs naar het overzicht van karaoke sets. In dit overzicht vind je nog meer leuke en goede karaoke sets voor kinderen en tieners.
1. De VTech Kidi Superstar Meezing Set

Train voor je carriere als superster met deze bijzondere microfoon van Vtech. Sluit er een externe muziekspelel (zoals een telefoon, tablet of laptop) op aan en speel je favoriete muziek af. De Muziek Magie functie laat de zang van de zanger of zangeres minder hard klinken of zelfs verdwijnen zodat jij zelf de zang bij de muziek voor je rekening kan nemen.

Vtech karaoke kind


Zes lichteffecten maken je optreden helemaal onvergetelijk. Ook zijn er diverse muziekspelletjes te spelen op deze bijzondere Vtech karaoke set.
2. Bigben Karaoke Robot

Deze karaoke robot bevat zelfs twee microfoons zodat je samen kunt zingen. Je favoriete muziek kun je op deze karaoke set plaatsen of via een USB-stick gebruiken. De robot kan 8 uur aan muziek opslaan, dus niet alleen kun je al je muziek er op kwijt, je kunt ook je eigen zangwerk perfectioneren en bewaren. Ruimte genoeg!

karaoke robot kind

En de zang van je mooiste optredens kun je natuurlijk op Youtube plaatsen.
3. AEG Sing-Along CD-speler

Ook dit AEG karaoke speelgoed beschikt over twee microfoons. Meezingen kan met een CD, waarbij je de af te spelen muziek kunt programmeren. Zo kun je van tevoren de playlist van je optreden samenstellen.

karaoke set met CD
4. iDance XD2 bluetooth karaoke set kind en volwassenen

Vind je CD's verouderd? Bij deze karaoke set van iDance stream je de muziek gewoon van je smartphone, maar je kunt ook een muziekbron via USB verbinden of meezingen met de radio. Je kunt de originele zang verminderen of verwijderen, maar rook de muziek juist versterken.

idance karaoke set

Andere mogelijkheden van deze geavanceerde karaoke set voor kinderen en tieners (en ook volwassenen): Er is een gitaar ingang, je kunt je 20 favoriete radiozenders vastzetten, de titel-informatie van MP3 bestanden kan worden getoond op het display, deze karaoke set beschikt over een docking station, je kunt je muziek en zang vergezeld laten gaan van een lichtshow en nog veel meer. Een echte aanrader!
5. LTC Audio Karaoke set met USB/SD & Bluetooth

Een andere geavanceerde maar ook heel betaalbare karaoke set voor alle leeftijden is deze set van LTC Audio. Deze karaoke set is professioneel genoeg voor een karaoke party. De audioset beschikt over 2 microfoons, audioregeling voor bass, treble, volume en microfoons, houten speakers voor een goed geluid en heel veel meer. Kijk bij het bovenstaande overzicht voor de vele mogelijkheden en goede specificaties.

LTC karaoke set

Ook alle prijzen zijn in bovenstaand overzicht met karaoke sets  te vinden. Daar vind je nog veel meer leuke en betaalbare karaoke sets.

Zie ook: Meer tips muziek speelgoed

Samenvatting:
Zoek je een goede karaoke set voor een kind. Hierboven 5 leuke karaoke sets voor kinderen. Een karaoke set kind is heel leuk speelgoed. Bij de aanbiedingen van karaoke apparaten bovenaan vind je nog veel meer goede karaoke sets, meer dan 200! Met een karaoke set voor kinderen kan een kind eventueel met een vriendje of vriendinnetje zingen op de favoriete muziek.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.