Top10 meest bizarre speelgoed voor kinderen


Het is wonderlijk hoeveel creativiteit de bedenkers van kinderspeelgoed soms hebben. Soms is die creativiteit zo groot dat het speelgoed zelfs weird wordt. Kijk hier naar 10 van het meest bizarre kinderspeelgoed.


Het kan zelfs te gek zijn

Wat te denken van knuffeldieren in de vorm van bacteriën en ongedierte, of nog erger Jar Jar Binks (van Star Wars) die je moet tongen om van snoepgoed te smullen. Dat laatste speelgoed is uit de handel gehaald. Soms kan het gewoon te weird zijn.Terug naar de natuur gaan de kinderen met Milky de Milking Cow, een speelgoedkoe die ze echt kunnen melken, Wel even vullen met melk door aan de staart te pompen. En nou maar hopen dat de kinderen dat niet als natuurlijk zien. Al is dit bizarre speelgoed voor kinderen altijd nog beter dan de moordlustige éénhoorn.Golden oldies

Ook in het verleden waren de bedenkers al heel creatief. Neem bijvoorbeeld het "Daddy Saddle" waarmee vader bereden kan worden. Inclusief stijgbeugels en een western design. Alleen de sporen ontbreken. In aangepaste vorm is dit vaderzadel nog steeds te koop.

Laat dit maar aan de Japanners over

In Azië kunnen ze er ook wat van. Bijvoorbeeld met een levensechte babypop waarmee je doktertje kunt spelen. Dat klinkt nog volstrekt normaal, tot we vertellen dan je deze pop ook injecties kunt geven waarna ze dikke tranen gaat huilen. Soms kan speelgoed ook te realistisch zijn.

Dat geldt ook voor een andere wel heel erg realistische pop uit Japan, namelijk de anatomisch correcte zwangere vrouw. Inclusief levensechte baarmoeder en foetus. Dit is wat ons betreft absoluut de nummer één als het op bizar speelgoed aankomt.

Kijk hieronder naar de video van het Amerikaanse Top Trending voor al dit bizarre kinderspeelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.