Deze hoverboards halen de 20 km/u (of gaan nog harder!)


Sturen met je eigen evenwicht en rijden zonder te trappen. Het gebruik van een hoverboard is even wennen, maar reuze leuk. En je kunt behoorlijke snelheden halen met een hoverboard. Vooral met deze racemonsters. Dit zijn hoverboards waarbij de snelheid de 20 km/u haalt.


Kijk in het overzicht van supersnelle hoverboards voor alle hoverboards die minimaal de snelheid van 20 kilometer per uur halen. Je vindt daar ook alle onderstaande snelle hoverboards en hun prijs.


Ninetec Sonic X6 Hoverboard

Elk van de wielen van het Ninetec Sonic X6 Hoverboard beschikt over een eigen elektromotor. Een Samsung 4400mAh lithiumbatterij zorgt voor de power. Via een app kun je je hoverboard met de smartphone of tablet bedienen (Bluetooth).
De Ninetec Sonic X6 is een hoverboard met een extreem lage draaicirkel. Je kunt stil staan en een draai van 360 graden maken.

Trotter One Wheel

Vind je de traditionele hoverboard met 2 wielen al spannend? De Trotter heeft er maar één. Maar wel een hele dikke, want ook met dit hoverboard haal je de 20 kilometer per uur. De Trotter One Wheel geeft je door dit ene wiel het gevoel van surfen of snowboarden op het land.


Ook dit opmerkelijk hoverboard is voorzien van een goede Samsung Lithium-ion batterij zodat niet alleen de maximum snelheid, maar ook het bereik rond de 20 kilometer ligt.

Mars Rover hoverboard

De Mars Rover blance scooter heeft de look and feel van de bekende Segway maar is een stuk goedkoper. De maximale snelheid van deze hoverboard met stuurstang (die er af kan worden gehaald) is 25 kilometer per uur. De actieradius zelfs 30 kilometer.


Kijk voor alle specificaties en prijzen in het bovenaan genoemde overzicht van snelle hoverboards.

Zie ook: Meer tips over leuk buitenspeelgoed

Onderwerpen:
Snelle hoverboards, snelheid hoverboard, hoverkart.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.