Kapla speelgoed (met aanbiedingen)

Aanbiedingen van Kapla speelgoed. Houten plankjes waarmee kinderen creatief kunnen bouwen.

Leuk speelgoed kan heel eenvoudig zijn. Neem bijvoorbeeld Kapla. In feite is Kapla niet meer dan een doos met houten plankjes. Maar dat neemt niet weg dat dit speelgoed razend populair is! Hoe dat komt lees je hier.


Het wonderlijke van Kapla is, naast de eenvoud, de grote mogelijkheden van dit constructiespeelgoed. Zonder schroeven, lijm of spijkers kun je er namelijk enorme gebouwen of andere constructies mee maken. Zonder dat deze bouwwerken instorten.

Dit kan doordat de houten Kapla plankjes allemaal exact even groot zijn (11,2 bij 2 centimeter bij een dikte van 8 millimeter). Daardoor passen de plankjes goed en blijven ze prima in evenwicht.

Kapla speelgoed koop je in doosjes met daarin een bepaald aantal plankjes. Dat kan een doos zijn met 40 Kapla plankjes, maar ook met 100, 200, 280, 420 of zelfs wel 1000 Kapla plankjes. De plankjes zijn te koop in vele kleuren. Ook zijn er boekjes verkrijgbaar met bouwplannen van soms heel complexe Kapla constructies.

Koop hier voordelig Kapla speelgoed

Kijk bij de aanbiedingen van Kapla speelgoed wat er allemaal aan Kapla speelgoed te koop is en wat dit Kapla speelgoed kost. Je vindt hier zowel de kleine als grote dozen met plankjes, maar ook voorbeeldboekjes met leuke Kapla gebouwen, Kapla bouwwerken en speciale Kapla projecten.


Kapla kleuren

Kapla plankjes zijn gemaakt van grenenhout, en de meest verkochte plankjes zijn niet gekleurd. Ze hebben gewoon de grenen kleur die je hierboven op de foto ziet. 

Toch kun je ook kiezen voor Kapla plankjes in andere kleuren. Je kunt daarbij kiezen voor een doos Kapla met meerdere kleuren (bijvoorbeeld voor een doos met 100 Kapla plankjes in vier verschillende kleuren), maar je kunt ook dozen kopen in één kleur. 

Het aanbod aan kleuren verschilt per doosgrootte, maar in totaal zijn er wel Kapla plankjes in meer dan 10 kleuren. 

Met gekleurde plankjes kun je meer visuele effecten in je bouwwerken aanbrengen.

Informatie Kapla

Kapla is een Frans merk speelgoed, maar wel met een Nederlandse naam. Kapla staat namelijk voor KAbouter PLAnkjes. De uitvinder van Kapla speelgoed is de Nederlander Tom van der Bruggen die de plankjes bedacht om er zelf grote kastelen mee na te bouwen.


Zie ook: 


Onderwerp:
Kapla speelgoed is heel eenvoudig speelgoed, maar ook heel leuk speelgoed. Hoewel Kapla speelgoed alleen uit grenen houten plankjes bestaat kun je er zonder bevestigingsmateriaal enorme Kapla gebouwen en andere Kapla bouwwerken mee maken. Dat kan omdat Kapla plankjes tot op de mm gelijk van dikte en vorm zijn. Kijk hier boven bij de Kapla aanbiedingen om al dit leuke Kapla speelgoed goedkoop online te kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.