Drones met een bereik van ruim een kilometer


Drones heb je in vele soorten. Je hebt bijvoorbeeld drones die binnenshuis het best tot hun recht komen en drones die niet veel verder dan je tuin komen. Maar je hebt ook drones met een bereik van vele kilometers. Hier kijken we naar dat soort serieuze drones.Want een simpele goedkope drone blijkt in veel gevallen een miskoop. Daarom kijken we hier naar drones met camera die meer dan een kilometer van je weg kunnen vliegen. In sommige gevallen wel zeven kilometer!

Kijk hier voor een overzicht van deze drones met groot bereik.

De zeven kilometer wordt gehaald door de DJI Phantom 4 Pro Plus, maar ook de goedkopere DJI Mavic Air haalt de vijf kilometer. Vanzelfsprekend beschikken de lange afstand drones over een terugkeer functie, want op zulke afstanden verlies je ze letterlijk uit het oog.

Spectaculaire luchtopnames

Wel beschikken deze drones over een camera met live-view. Via de camera kun je dus zien waar de drone vliegt. Via deze camera kun je ook spectaculaire luchtopnames maken. Deze drones kunnen namelijk niet alleen heel ver vliegen, maar ook heel hoog. Zo lijkt het alsof er uit een vliegtuig of helikopter is gefilmd.


Drones als de DJI Phantom 4 Pro worden dan ook door televisieprogramma's en filmmakers gebruikt. Valt je niet op hoeveel luchtopnames er tegenwoordig op TV te zien zijn? Deze indrukwekkende filmbeelden kun je nu ook zelf maken.

Kijk in het overzicht hierboven voor al deze professionele drones tegen een betaalbare prijs.

Zie ook: Meer tips drones

Onderwerpen
Bereik drone, drones met ver bereik, afstand drone, beste drones.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.