Loopwagen (looptrainer, loopkar, babywalker)

Ze worden loopwagen, babywalker, looptrainer of loopkar genoemd. Loopwagens waar een baby achter kan leren lopen. Bovendien is een goed loopwagen ook leuk speelgoed.

Loopwagen / looptrainer / babywalker / loopkar

En niet alleen hebben deze loopwagens veel namen, er zijn ook veel verschillende loopkarren. We hebben hier meer dan 200 van deze looptrainers met al hun gegevens, review en prijs.

Veel keuze uit loopwagens

Deze looptrainers worden gemaakt door veel bekende speelgoedfabrikanten van babyspeelgoed zoals Fisher-Price, Chicco, Vtech, maar ook door minder bekende merken. Ze zijn er van kunststof en van hout, en in vele vormen en soorten. Van rijdende activity centers tot eenvoudige blokkenwagens.

Bij de loopwagen aanbiedingen hier onder vind je al deze looptrainers voor een baby,


Meer dan een loopwagen alleen

De meeste loopwagens zijn veel meer dan alleen een loopkar. Vaak heeft zo'n looptrainer voor een baby ook puzzels, geluiden, lichtjes en heel veel meer baby amusement, soms zijn het complete rijdende activity centers. Ook heb je babywalkers die meteen dienst doen als blokkenkar.

Hieronder vind je wat voorbeelden van leuke loopwagens. Al deze looptrainers kun je in het bovenstaand overzicht vinden. Plus nog zo'n 200 andere leuke loopwagens.

Vtech loopwagen

Heel populair is deze loopwagen van Vtech. Zoals we van deze speelgoed fabrikant gewend zijn bevat deze Vrech loopwagen veel liedjes, geluidseffecten, gesproken teksten en interactieve mogelijkheden.

Deze Vtech loopwagen is echt een combi van een loopwagen met een activity center, want je kunt het activiteiten centrum loskoppelen en los van de looptrainer gebruiken.


Vtech loopwagen / babywalker

Vtech loopwagen / babywalker


Dit is een bijzondere looptrainer die de baby niet alleen het lopen traint maar ook leert over vormen, kleuren, dieren en leert tellen. Op het moment van schrijven is dit de meest verkochte loopwagen.

Woezel en Pip blokkenwagen

De Vtech looptrainer is dus een voorbeeld van een combi van een loopwagen en een activity center. Een ander voorbeeld van looptrainer met een andere belangrijke functie is de Woezel en Pip loopwagen.

Dit is een goed voorbeeld van een combinatie van een loopwagen en een blokkenwagen. Bij de Woezel en Pip blokkenwagen geen lichtjes, geluidjes en andere elektronica . Dit is een houten loopwagen met blokken van hout. 

Voor wat betreft die houten blokken, dat betreft leuke set met 30 vrolijk gekleurde blokken waarmee het fijn bouwen is. Als looptrainer leert deze loopwagen de baby de eerste stapjes, en daarna kan het kindje nog jarenlang met de blokken spelen. Een leuke loopwagen voor peuters waar een kind jarenlang plezier van kan hebben.

Woezel en Pip loopwagen / blokkenwagen

Woezel en Pip loopwagen / blokkenwagen

Jouéco houten loopwagen

Ben je op zoek naar een combi van houten loopwagen en een activiteiten centrum? Kijk dan eens naar de houten loopwagen van Jouéco. 

Ook bij deze houten babywalker zie je geen lichtjes, en kabaal maakt hij ook niet. Wel bevat de Jouéco houten loopwagen veel leuke puzzels, spellen en andere uitdagingen.Joueco loopwagen hout

Joueco loopwagen hout


Jouéco is een specialist in houten speelgoed die met deze loopwagen een leerzaam stuk houten speelgoed aflevert.

Deze drie loopwagens vind je, met ruim 200 andere loopwagens. loopkarren, looptrainers en babywalkers, in het bovenaan genoemde overzicht.

Meer goede loopwagens

Je vindt daar onder andere ook goede looptrainers zoals de Little Dutch loopwagen, de Chicco loopwagen, de Janod loopwagen en loopwagens van onder andere Little Tikes, Bumba en Clementoni.


Zie ook: 


Samenvatting:
Een loopwagen, babywalker, looptrainer is leuk speelgoed voor een baby / dreumes / klein kindje dat net gaat lopen. De loopwagen, babywalker, looptrainer helpt daar hij. Bovenaan vind je ruim 200 van deze looptrainers, loopwagens, blokkenwagens en babywalkers.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.