Leuke loopwagens (babywalker, looptrainer, loopwagen)Voor een loopwagen zijn vele benamingen. Ze worden bijvoorbeeld ook babywalker, looptrainer of loopauto genoemd. En niet alleen hebben ze veel namen, er zijn ook veel verschillende loopwagens. We hebben hier meer dan 250 loopwagens met al hun gegevens.


Deze loopwagens worden gemaakt door veel bekende speelgoedfabrikanten van babyspeelgoed zoals Fisher-Price, Chicco, Vtech, maar ook door minder bekende merken. Hier vind je meer dan 250 loopwagens.

Meer dan een loopwagen alleen

De meeste loopwagens zijn veel meer dan alleen een babywalker. Ze hebben ook puzzels, geluiden, lichtjes en heel veel meer baby-amusement, soms zijn het complete rijdende activity centers. Ook heb je babywalkers die meteen dienst doen als blokkenkar.

Hieronder vind je wat voorbeelden van leuke loopwagens. Al deze babywalkers kun je in het bovenstaand overzicht vinden. Plus nog zo'n 250 andere leuke loopwagens.

Vtech loopwagen

Heel populair is deze loopwagen van Vtech. Zoals we van Vtech gewend zijn bevat deze loopwagen veel liedjes, geluidseffecten en gesproken teksten. Deze Vtech loopwagen is echt een combi van een loopwagen met een activity center, want je kunt het activiteiten centrum loskoppelen en los van de babywalker gebruiken.Dit is een bijzondere loopwagen die de baby ook leert over vormen, kleuren, dieren en leert tellen. Op het moment van schrijven is dit de meest verkochte loopwagen.

Woezel en Pip blokkenwagen

Een goed voorbeeld van een combinatie van een loopwagen en een blokkenwagen is deze Woezel en Pip blokkenwagen. Geen lichtjes, geluidjes en andere elektronica bij deze houten loopwagen, maar wel een leuke set met 30 vrolijk gekleurde blokken waarmee het fijn bouwen is. Als babywalker leert het de baby de eerste stapjes, en daarna kan het kindje nog jarenlang met de blokken spelen. Een leuke loopwagen voor peuters.


Jouéco houten loopwagen

Ben je op zoek naar een combi van hout en een activiteiten centrum? Kijk dan eens naar de houten loopwagen van Jouéco. Ook bij deze houten babywalker zie je geen lichtjes, en kabaal maakt hij ook niet. Wel bevat de Jouéco houten loopwagen veel leuke puzzels, spellen en andere uitdagingen.


Jouéco is een specialist in houten speelgoed die met deze loopwagen een leerzaam stuk houten speelgoed aflevert.

Deze drie loopwagens vind je, met ruim 250 andere loopwagens en babywalkers, in het bovenaan genoemde overzicht.

Zie ook: Baby speelgoed tips


Samenvatting:
Een loopwagen, babywalker, looptrainer is leuk speelgoed voor een baby / dreumes / klein kindje dat net gaat lopen. De loopwagen, babywalker, looptrainer helpt daar hij. Bovenaan vind je ruim 250 van deze looptrainers, loopwagens, blokkenwagens en babywalkers.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.