Springkussen of springkasteel voor in de tuin kopen


Thuis een eigen springkussen. Welk kind wil dat nou niet! We hebben hier een overzicht van enkele tientallen goede springkussens. Kleine springkussens voor thuis, en grotere springkussens voor winkels en bedrijven.


De springkussen worden gemaakt door goede fabrikanten zoals Fisher Price (specialist in peuter en kleuter speelgoed), Intex (van de zwembaden), Van der Meulen (specialist in outdoor speelgoed), Avyna (van de trampolines) en specialisten als AirBounce en HappyHop. Allemaal springkussens van goede kwaliteit dus,

Kijk in het overzicht met alle springkussens voor dit unieke buitenspeelgoed tegen de laagste prijs.

Kleine springkussens voor in de tuin

Niet alleen de grootte van de springkussens verschilt. Ook de prijzen. De goedkoopste springkussens kosten even onder de 50 euro. Daarvoor heb je bijvoorbeeld het Jump O Lene springkasteel van Intex, een springkussen met een diameter van 182 centimeter. Klein genoeg voor in een kleine achtertuin, groot genoeg om lekker op te springen.Dit springkussen is ook geschikt als hut en ballenbak (in het bovenstaand overzicht vind je daar ook ballen voor). En doordat dit springkussen niet zo groot is blaas je hem makkelijk met bijvoorbeeld een simpele voetpomp op. Dat is niet meer werk dan het opblazen van een plastic zwembadje, en net zo makkelijk.

Grote springkussens

Vanaf zo'n 220 euro heb je een groter springkussen / springkasteel dat met een blaasmachine wordt geleverd. Ideaal voor grotere tuinen, voor kinderfeestjes en voor promotie van bedrijven en winkels.En tot slot zijn er nog de springkussens van zo'n 700 euro zoals je deze op een braderie tegenkomt.

Groot of klein, duur of goedkoop, in het bovenstaand overzicht vind je alle springkussens en springkastelen en hun prijs.


Zie ook: Het leukste speeltuin speelgoed voor in je eigen tuin


Onderwerpen:
Beste springkussens tuin, springkussen kopen, springkasteel kopen, speelgoed springkussen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.