Hoverboard: Aanbiedingen 300 hoverboards en hoverkarts

Hoverboard en hoverboardkart aanbiedingen. Hier vind je alle goede hoverboards. Met een hoverkart maak je van je hoverboard een elektrische kart.

Hoverboard

De hoverboard is bijzonder cool speelgoed voor buiten. Dit speelgoed is een gemotoriseerd skateboard met slechts twee wielen waarmee je tal van trucs en stunts kunt doen. Een hoverboard bestuur je door je lichaamsgewicht te verplaatsen.


Ook versnellen en remmen gaat om deze manier. En je balans hou je door in het hoverboard ingebouwde gyroscopen.

Met een hoverboard kun je op asfalt rijden, maar met een hoverboard met grotere wielen, massieve banden en forsere accu kun je ook goed vooruit op een ruwere en oneffen ondergrond. Een hoverboard met kleinere, wendbare wielen en met luchtbanden is meer geschikt voor korte afstanden en voor gebruik op een vlakke ondergrond.

Hoverboards in Nederland, en wat kosten ze?


Een enorm aanbod aan hoverboards

Je ziet het in het bovenstaand overzicht, het is ongelofelijk hoeveel hoverboards er inmiddels al zijn! Dit is echt het buitenspeelgoed van dit moment. Het grote aanbod geeft je een goede mogelijkheid de hoverboard te kiezen die optimaal bij je past.

Selecteer ze op prijsniveau, op doelgroep-leeftijd, maar ook op kleur, materiaal en gewenste opties. Dat kan via het bovenstaand overzicht van hoverboards (en de diverse selectie mogelijkheden).

Een hoverboard als kart of skelter

Maak van je hoverboard een elektrische kart met een hoverkart stoeltje. Je kunt deze hoverboard stoeltjes los kopen of als kant en klare hoverboardkart.


Hoverkart / hoverboardkart
Hoverkart / hoverboardkart


Van een hoverboard kun je ook heel makkelijk een elektrische skelter / kart maken. Dat doe je met een uitbreiding die hoverseat, hoverboardkart of hoverkart wordt genoemd. 

De hoverkart is een frame met één (voor)wiel een stoeltje en peddels waarmee je kunt sturen en remmen. Als je deze hoverseat / hoverkart op je hoverboard wordt bevestigd verandert deze in een elektrische skelter / elektrische kart.

Hierboven zie je een voorbeeld van een hoverboard met een hoverkart van I-Cigo. Het hoverboard zelf vormt de achterwielen met daartussen de motor met accu. Het gedeelte daarvoor en daarboven is de optionele hoverboardkart.Demonstratie gebruik hoverboard (tips en trucs)

Goede hoverboards

Zoals een elektrische auto beschikt een hoverboard over een accu. Bij een goed hoverboard, zoals van een merk als Ergenic, Denver of Razor, kun je wel een kilometer of 20 op je hoverboard rijden voor deze weer opgeladen moet worden.

Hoe hard kan een hoverboard?

De snelheid die een hoverboard kan halen loopt uiteen van 10 km per uur tot 20 km per uur. Bij gebruik van een hoverkart ligt de snelheid iets lager omdat de hoverboardkart in zijn totaal zwaarder is en meer weerstand heeft.

Zonder hoverkart hebben de meeste hoverboards een maximale snelheid van 15 km per uur. Maar er zijn dus ook snelle hoverboards die de 20 km per uur aantikken. 

Een goed en goedkoop vervoersmiddel

Een hoverboard is in de eerste plaats leuk speelgoed. Maar je kan een hoverboard ook gebruiken als vervoersmiddel. 

Zoals we al schreven kunnen veel hoverboards snelheden tot 15 kilometer per uur halen. Dat is langzaam genoeg om veilig te rijden, maar snel genoeg om lekker op te schieten. Door dat laatste worden hoverboards niet alleen door kinderen en tieners gebruikt maar ook door volwassenen. Met een goed hoverboard kun je een stevig fietstempo halen. 

Een hoverboard (eventueel met hoverkart)  dus niet alleen speelgoed maar ook een goed, milieuvriendelijk en goedkoop vervoersmiddel.


Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle hoverboards voor meer informatie en prijzen. Je vindt daar zowel de hoverboards als de hoverboard karts.

Zie ook: 
Samenvatting:
Een hoverboard is een soort horizontaal skateboard dat je met bewegingen van je lichaam stuurt en doet voortbewegen. Daarbij hoef je alleen de richting met je lichaam aan te geven, want een hoverboard beschikt over een elektrisch motortje en een accu. Met een hoverseat / hoverkart kun je het hoverboard omtoveren tot een elektrische kart of elektrische skelter. Kijk hierboven voor ruim 300 hoverboards en hoverkarts tegen een lage prijs. Met alle specificaties, mogelijkheden, foto's en prijzen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.