Hoverboard: Meer dan 300 hoverboards


De hoverboard is zonder meer het meest coole buitenspeelgoed van dit moment. Dit speelgoed is een gemotoriseerd skateboard met slechts twee wielen waarmee je tal van trucs en stunts kunt doen. Een hoverboard bestuur je door je lichaamsgewicht te verplaatsen.


Ook versnellen en remmen gaat om deze manier. En je balans hou je door in het hoverboard ingebouwde gyroscopen.

Met een hoverboard kun je op asfalt rijden, maar met een hoverboard met grotere wielen, massieve banden en forsere accu kun je ook goed vooruit op een ruwere en oneffen ondergrond. Een hoverboard met kleinere, wendbare wielen en met luchtbanden is meer geschikt voor korte afstanden en voor gebruik op een vlakke ondergrond.

Hoverboards in Nederland, en wat kosten ze?

Kijk hier voor een overzicht met meer dan 300 hoverboards

Een enorm aanbod aan hoverboards

Je ziet het in het bovenstaand overzicht, het is ongelofelijk hoeveel Hoverboards er inmiddels al zijn! Dit is echt het buitenspeelgoed van dit moment. Het grote aanbod geeft je een goede mogelijkheid de hoverboard te kiezen die optimaal bij je past.

Selecteer ze op prijsniveau, op doelgroep-leeftijd, maar ook op kleur, materiaal en gewenste opties. Dat kan via het bovenstaand overzicht van hoverboards (en de diverse selectie mogelijkheden).

Een hoverboard als kart of skelter

Van een hoverboard kun je ook heel makkelijk een elektrische skelter / kart maken. Dat doe je met een uitbreiding die hoverseat of hoverkart wordt genoemd. Dit is een frame met één (voor)wiel een stoeltje en peddels waarmee je kunt sturen en remmen. Als je deze hoverseat / hoverkart op je hoverboard wordt bevestigd verandert deze in een elektrische skelter / elektrische kart.Hierboven zie je een voorbeeld van een hoverboard met een hoverkart van I-Cigo. Het hoverboard zelf vormt de achterwielen met daartussen de motor met accu. Het gedeelte daarvoor en daarboven is de optionele kart.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle hoverboards voor meer informatie en prijzen.
Samenvatting:
Een hoverboard is een soort horizontaal skateboard dat je met bewegingen van je lichaam stuurt en doet voortbewegen. Daarbij hoef je alleen de richting met je lichaam aan te geven, want een hoverboard beschikt over een elekrisch motortje en een accu. Met een hoverseat / hoverkart kun je het hoverboard omtoveren tot een elektrische kart of elektrische skelter. Kijk hierboven voor ruim 300 hoverboards en hoverkarts tegen een lage prijs. Met alle specificaties, mogelijkheden, foto's en prijzen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.