Hoverboard: Meer dan 500 hoverboards


De hoverboard is zonder meer het meest coole buitenspeelgoed van dit moment. Dit speelgoed is een gemotoriseerd skateboard met slechts twee wielen waarmee je tal van trucs en stunts kunt doen. Een hoverboard bestuur je door je lichaamsgewicht te verplaatsen.


Ook versnellen en remmen gaat om deze manier. En je balans hou je door in het hoverboard ingebouwde gyroscopen.

Met een hoverboard kun je op asfalt rijden, maar met een hoverboard met grotere wielen, massieve banden en forsere accu kun je ook goed vooruit op een ruwere en oneffen ondergrond. Een hoverboard met kleinere, wendbare wielen en met luchtbanden is meer geschikt voor korte afstanden en voor gebruik op een vlakke ondergrond.

Hoverboards in Nederland, en wat kosten ze?

Kijk hier voor een overzicht met meer dan 500 hoverboards

Een enorm aanbod aan hoverboards

Je ziet het in het bovenstaand overzicht, het is ongelofelijk hoeveel Hoverboards er inmiddels al zijn! Dit is echt het buitenspeelgoed van dit moment. Het grote aanbod geeft je een goede mogelijkheid de hoverboard te kiezen die optimaal bij je past.

Selecteer ze op prijsniveau, op doelgroep-leeftijd, maar ook op kleur, materiaal en gewenste opties. Dat kan via het bovenstaand overzicht van hoverboards (en de diverse selectie mogelijkheden).

Zie ook: Meer tips over leuk buitenspeelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.