SmartMax: Magnetisch speelgoed voor peuter en kleuter

Aanbiedingen van SmartMax speelgoed. SmartMax is bouwspeelgoed waarbij de onderdelen magnetisch aan elkaar klikken. 

SmartMax is magnetisch speelgoed voor de kleinste kinderen peuter en kleuter. Met SmartMax kunnen kinderen op een eenvoudige manier het magnetisme leren kennen.
SmartMax magnetisch speelgoed peuter kleuter


SmartMax magnetisch speelgoed koop je in verzameldozen, vaak met een bepaald thema. Zo heb je bijvoorbeeld naast diverse algemene SmartMax startpakketten, een sterke voertuigen mix, een pakket met safari dieren, een stunt pakket, een space project of een pakket om huizen te bouwen.

 Aanbiedingen SmartMax speelgoed

Er zijn heel veel van deze SmartMax speeldozen te koop. Kijk hier onder voor al het SmartMax speelgoed tegen een lage prijs. En er komt steeds meer SmartMax magnetisch speelgoed bij. 


SmartMax speelgoed voor peuter, kleuter en dreumes is heel populair, en dat is niet verwonderlijk want het is heel leuk peuter speelgoed waarmee heel veel mogelijk is.


Bovendien ziet SmartMax er leuk uit en is het veilig en makkelijk te hanteren voor heel kleine kinderen.  Doordat het magnetisch vastklikt hoeven de kleintjes niet te prutsen en kunnen ze lekker spelen. En dit speelgoed prikkelt de creativiteit van de kleintjes.

Twee soorten SmartMax speelgoed

Het Smartmax speelgoed kun je in twee soorten onderverdelen. Het eerste soort SmartMax speelgoed bestaat uit magnetische onderdelen (vaak bollen en staven) zoals je op de foto's boven ziet. Dit SmartMax magnetische speelgoed is ook voor oudere kinderen leuk.

SmartMax My First
Bij het tweede soort SmartMax magnetisch speelgoed ben je minder vrij in het bouwen. Hierbij vormen de magnetische onderdelen een bepaald voorwerp zoals een auto, treinwagon of dier dat je moet samenklikken. Dit magnetische bouwspeelgoed heeft de naam SmartMax My First gekregen.

Dit soort SmartMax magnetische speelgoed zie je op de video van de SmartMax dierentrein hier onder.

SmartMax My First Animal Train

Een leuk voorbeeld van SmartMax magnetisch speelgoed is de SmartMax dierentrein. 

De SmartMax My First Animal Train is eerder genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Deze leuke bouwset bestaat uit 25 delen met een locomotief, wagons, een machinist en diverse dierentuin-dieren. Via metalen ballen en staven kunnen de diverse onderdelen met elkaar verbonden worden.

Het treintje en de wagonnetjes worden allemaal door de magneten aan elkaar gekoppeld.


Zo kun je bij dit SmartMax speelgoed bijvoorbeeld de wagens met een metalen bal aan elkaar koppelen, maar de locomotief bestaat ook uit twee delen, en de olifant zelfs uit vier delen. 

Kleine kinderen kunnen zo op een eenvoudige manier het basisprincipe van het bouwen onder de knie krijgen.

Populaire en goede SmartMax speelgoed pakketten

Hierboven zag je als voorbeeld al de SmartMax dierentrein. Maar er zijn veel verschillende speeldozen met SmarMax speelgoed. Hier nog wat populaire titels:

SmartMax MyFirst (peuter)

SmartMax My First Safari Animals
6 verschillende safari dieren, of combineer deze tot heel nieuwe dieren.

SmartMax My First  Farm Animals
Deze boerderijdieren zijn wat tammer dan de safari dieren. Ook nu zijn er 6 standaard dieren te maken of kan je je fantasie in vrij loop maken met spectaculaire kruisingen tussen die boerderij dieren.

SmartMax My First Vehicles
Dit keer geen dieren maar voertuigen die je in elkaar moet zetten via magnetisme.

SmartMax My First Sounds & Senses
Dit SmartMax speelgoed was in 2021 in België speelgoed van het jaar! De staven en ballen van dit pakket zijn uniek want door deze te verbinden maken de magnetische onderdelen muziek!

SmartMax My First Acrobats
In Nederland zowel Speelgoed van het Jaar 2021 en winnaar van de Gouden Publieksprijs. Met de magnetische onderdelen kun je acrobatische figuren en structuren bouwen.

SmartMax (kleuter en en ouder)

SmartMax Start Try Me
Maak met staven en bollen voertuigen als een pick-up, bulldozer, truck, graafmachine, takelwagen enz.

SmartMax Power Vehicles
Nog meer voertuigen om te bouwen. Meer onderdelen, voor meer complexe samengestelde voertuigen.

SmartMax Stunt Cars
Auto's en glijbanen. Zet een parcours uit waarop de auto's kunnen stunten.

En zo zijn er nog veel mer SmartMax pakketten met magnetisch speelgoed. Bijvoorbeeld voor het bouwen van dino's, totems, tractoren, knikkerbanen, robots en veel meer.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle SmartMax speelgoed pakketten tegen een lage prijs.Onderwerp:
SmartMax speelgoed is leuk magnetisch bouwspeelgoed. Dit magnetische constructiespeelgoed is zeer geschikt voor kleine kinderen zoals een peuter of een kleuter. Bovenaan vind je aanbiedingen van Smartmax magnetisch constructie speelgoed en kun je dit SmartMax magnetische speelgoed voor peuters goedkoop online kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.