SmartMax: Magnetisch speelgoed voor dreumes, peuter en kleuter

SmartMax is magnetisch speelgoed voor de kleinsten, van dreumes, peuter en kleuter. Met BabyMax kunnen kinderen op een eenvoudige manier het magnetisme leren kennen. Bijvoorbeeld door een treintje waarbij de wagonnetjes met magneten aan elkaar worden gekoppeld.SmartMax magnetisch speelgoed koop je in verzameldozen, vaak met een bepaald thema. Zo heb je bijvoorbeeld naast diverse algemene SmartMax startpakketten, een sterke voertuigen mix, een pakket met safari dieren, een stunt pakket, een space project of een pakket om huizen te bouwen.

SmartMax speeldozen

Er zijn heel veel SmartMax speeldozen te koop. Kijk hier voor al het SmartMax speelgoed tegen een lage prijs. En er komen er steeds meer bij. 

SmartMax speelgoed voor peuter, kleuter en dreumes is heel populair, en dat is niet verwonderlijk want het is heel leuk peuterspeelgoed waarmee heel veel mogelijk is.


Bovendien ziet SmartMax er leuk uit en is het veilig en makkelijk te hanteren voor heel kleine kinderen.  Doordat het magnetisch vastklikt hoeven de kleintjes niet te prutsen en kunnen ze lekker spelen. En dit speelgoed prikkelt de creativiteit van de kleintjes.

SmartMax My First Animal Train

Een leuk voorbeeld van SmartMax magnetisch bouwspeelgoed is de SmartMax dierentrein. 

De SmartMax My First Animal Train is eerder genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Deze leuke bouwset bestaat uit 25 delen met een locomotief, wagons, een machinist en diverse dierentuin-dieren. Via metalen ballen en staven kunnen de diverse onderdelen met elkaar verbonden worden.
Zo kun je bij dit SmartMax speelgoed bijvoorbeeld de wagens met een metalen bal aan elkaar koppelen, maar de locomotief bestaat ook uit twee delen, en de olifant zelfs uit vier delen. 

Kleine kinderen kunnen zo op een eenvoudige manier het basisprincipe van het bouwen onder de knie krijgen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle SmartMax speelgoed pakketten tegen een lage prijs.Onderwerp:
SmartMax speelgoed is leuk magnetisch bouwspeelgoed. Dit magnetische constructiespeelgoed is zeer geschikt voor kleine kinderen zoals een peuter of een kleuter. Bovenaan vind je aanbiedingen van Smartmax magnetisch constructie speelgoed en kun je dit SmartMax magnetische speelgoed voor peuters goedkoop online kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.