Skeelers (inline skates) voor kinderen


Skeelers, of inline skates, zijn skates met vier wieltjes in een rij. Samen met rolschaatsen, skateboards, stepjes en sinds kort ook waveboards en space scooters vormen skeelers het leukste skate speelgoed.


>>> TIP: Kijk bij het overzicht met aanbiedingen alle skeelers en inline skates wat voor leuke inline skates er allemaal te koop zijn.

Een topmerk voor inline skates voor kinderen is Nijdam. Een merk dat ook bekend is om zijn gewone schaatsen en rolschaatsen. Ook op het gebied van ijsschaatsen voor kinderen is Nijdam het nummer één merk wat verkopen betreft. De inline skates van Nijdam lijken veel op die ijsschaatsen, maar dan met wieltjes in plaats van glijders.
Nijdam inline skates voor kinderen

De Nijdam inline skates kun je makkelijk aan en uit trekken, want dat werkt met twee gespen. Wat ook heel fijn is, is dat je deze inline skates voor meisjes en jongens in maat kunt verstellen. Zo kunnen de kinderen er lange tijd mee doen voor ze er uit groeien.


De prints en kleurstellingen sluiten ook prima aan bij wat kinderen mooi vinden. Veel wit en roze bij de meisjes skates en de jongens skates zijn vaak wat minder uitgesproken van kleur., maar wel altijd heel mooi op te zien.

Kijk bij het bovenstaande skate speelgoed om de Nijdam inline skates voor kinderen te bekijken.

Foto's: Nijdam
Zie ook: Meer tips over leuk buitenspeelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.