Fischertechnik 3D printer


Een 3D printer is waanzinnig leuk. Maar het kan nog leuker, met een 3D printer die je eerst zelf in elkaar moet zetten. Fischertechnik heeft deze 3D printer voor je bedacht. Eerst bouwen (zonder gereedschap), dan ontwerpen en printen.

Met een 3D printer kun je al je ideeën tot leven laten komen. Maak een ontwerp op de computer, en print het uit. Niet op papier, maar als voorwerp in kunststof. Een vaas, een poppetje (bijvoorbeeld een kopie van jezelf) of een stuk speelgoed. Met de 3D printer van Fischertechnik kan het allemaal. Maar in tegenstelling tot andere 3D printers moet je deze jongen eerst nog even in elkaar zetten.

Het is geen kinderachtig speelgoed, want deze Fischertechnik 3D printer is met name geschikt voor tieners en volwassenen. Want ja, ook die laatste groep kan heerlijk met deze selfmade 3D printer spelen. Maak je eigen designs, en print ze als voorwerp uit. De Fischertechnik 3D printer is één van de meest bijzondere speelgoedartikelen van dit jaar.


Kijk bij de aanbiedingen van de Fischertechnik 3D printer bij welke bekende speelgoedwinkel je deze extra bijzondere 3D printer goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Meer tips elektronisch speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.