3 keer een goede opblaasboot / goede rubberboot


Ze worden meestal rubberboot genoemd, maar de naam opblaasboot is beter. De meeste opblaasboten die we rubberboot noemen zijn namelijk van kunststof gemaakt en niet van rubber. Hier hebben we drie goede en voordelige opblaasboten voor je op een rijtje gezet.


De onderstaande opblaasboten zijn allemaal te vinden in het overzicht met alle opblaasboten. Hieronder geven we richtprijzen, kijk voor de actuele lage prijzen in dat overzicht. Daar vind je nog veel meer goede rubber boten en andere opblaasbare boten.

Intex Challenger 2 (2 persoons)

Intex ken je wel van de zwembaden, maar ze maken ook mooie opblaasboten van topkwaliteit. Deze Intex Challenger 2 is de best verkochte opblaasboot / rubberboot bij Bol.com. Hij kost zo'n 50 euro en biedt ruimte aan twee personen. Het draagvermogen bedraagt 200 kilo en de opblaasboot is behoorlijk ruim, dus kinderen kunnen gerust met meer deze boot gebruiken.De Intex Challenger is gemaakt voor intensief gebruik en ook de bodem is opblaasbaar. Het is een sterke opblaasboot die bestand is tegen stoten, slijtage en zonlicht. De Intex Challenger is voorzien van een grijpkoort en roeispaanhouders. Er is ook een Intex Challenger 3 voor 3 personen en een  Intex Challenger 4 voor 4 personen.

Bestway Splash and Play (2 persoons)

Vind je 50 euro te veel voor een opblaasboot of rubberboot? Kijk dan bij bovengenoemde winkel eens naar de Splash en Play van Bestway. Deze opblaasboot van vinyl kost daar slechts 30 euro. De Splash and Play biedt ook ruimte aan twee personen maar de draagkracht is met 120 kilo iets minder.


Bestway Outdoor (4 persoons)

Met een prijs van zo'n 80 euro is de Bestway Outdoor een stuk duurder maar in deze vinyl opblaasboot kun je met vier personen plaatnemen. Deze opblaasboot is 3,18 meter lang en 1,52 meter breed. Deze grotere versie van de Bestway Splash and Play is dus een serieuze opblaasboot waarmee het heerlijk varen is.


Kijk bij de bovenaan genoemde winkel voor deze en andere opblaasboten / rubberboten.


Zie ook: Meer artikelen over het leukste waterspeelgoed.


Onderwerpen:
Goede rubberboot, opblaasboot Bestway, goede opblaasboot Intex, beste opblaasboot goedkoop.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.