Plus-Plus Mini en Plus-Plus Midi


Plus-Plus is speelgoed dat we steeds vaker tegenkomen. Het zijn bouwsteentjes waarmee je zowel platte als 3D bouwwerken kunt maken. Door hun unieke gladde, rubberachtige textuur voelen Plus-Plus bouwstenen prettig aan en zijn ze ook geschikt voor kleinere kinderen.

Door hun unieke structuur zijn de Plus-Plus bouwsteentjes makkelijk in elkaar te schuiven, maar geven ze voldoende grip om ook weer niet uit elkaar te vallen.

Koop hier Plus Plus goedkoop online

Plus-Plus steentjes zijn er in twee versies. Plus-Plus Midi en Plus-Plus Mini. Kijk bij de aanbiedingen van Plus Plus speelgoed voor alle informatie over dit bijzondere nieuwe bouwspeelgoed en de prijzen van dit 3D constructiespeelgoed.

Plus-Plus Mini

Het Plus-Plus Mini speelgoed is de kleinere variant van Plus-Plus. Deze bouwsteentjes zijn bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor minder dan 3 euro heb je al een basispakketje van 35 bouwstenen en een bouwtekening. Dit is dus absoluut geen duur bouwspeelgoed! Daarnaast zijn er grotere pakketten te koop met soms wel vele honderden bouwstenen en er zijn veel leuke bouwtekeningen beschikbaar.

Plus-Plus Midi

Plus-Plus Midi steentjes zijn wat groter (5 centimeter) en daarom al geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Kleine kinderen kunnen er prachtige huizen, auto's en robots mee maken, maar bijvoorbeeld ook een bloem of een zon. Dit kan in 3D of met een plat ontwerp.


Bouwen met Plus-Plus is goed voor de fijne motoriek en het concentratievermogen van kinderen. Het materiaal waarmee de steentjes gemaakt zijn is stevig, duurzaam en vrij van pvc, bpa en ftalaten. Evenals Lego is Plus-Plus in Denemarken bedacht en daar is het al razend populair.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.