Plus-Plus Mini en Plus-Plus BIG

Plus-Plus speelgoed is leuk bouwspeelgoed. Je hebt Plus-Plus BIG (voorheen Plus-Plus Midi) voor kinderen vanaf een jaar, en Plus Plus Mini voor kinderen vanaf 3 jaar.


Plus-Plus is speelgoed dat we steeds vaker tegenkomen. Het zijn bouwsteentjes waarmee je zowel platte als 3D bouwwerken kunt maken. Door hun unieke gladde, rubberachtige textuur voelen Plus-Plus bouwstenen prettig aan en zijn ze ook geschikt voor kleinere kinderen.

Door hun unieke structuur zijn de Plus-Plus bouwsteentjes makkelijk in elkaar te schuiven, maar geven ze voldoende grip om ook weer niet uit elkaar te vallen.

Koop hier Plus Plus goedkoop online

Plus-Plus steentjes zijn er in twee versies. Plus-Plus BIG (voorheen Plus-Plus Midi) en Plus-Plus Mini. 

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Plus Plus speelgoed voor alle informatie over dit bijzondere nieuwe bouwspeelgoed en de prijzen van dit 3D constructiespeelgoed.


Plus-Plus bouwsteentjes zijn bouwsteentjes uit Denemarken. Je inderdaad, net als de Lego bouwsteentjes.

Wil je weten wat je allemaal met Plus-Plus speelgoed kunt maken? Kijk dan bij de Plus-Plus voorbeelden.


Plus-Plus Mini

Het Plus-Plus Mini speelgoed is de kleinere variant van Plus-Plus. Deze Plus-Plus bouwsteentjes zijn bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar.  

Net als Lego kun je ze in speelpakketjes kopen, bijvoorbeeld met bouwsteentjes voor het maken van vliegtuig, een paard, een auto of dieren, maar je kunt ook sets kopen met een groot aantal bouwsteentjes om zelf je ontwerpen te bouwen.

Er zijn veel leuke bouwtekeningen beschikbaar om voorwerpen, dieren en objecten met Plus-Plus te maken.

Zoek je Plus-Plus bouwtekening? Kijk dan bij de Plus-Plus bouwtekeningen om gratis te downloaden.

Plus-Plus BIG

Plus-Plus Midi steentjes zijn wat groter (5 centimeter) en daarom al geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Kleine kinderen kunnen met Plus-Plus BIG prachtige huizen, auto's en robots maken, maar bijvoorbeeld ook een bloem of een zon. Dit kan in 3D of met een plat ontwerp.


Bouwen met Plus-Plus is goed voor de fijne motoriek en het concentratievermogen van kinderen. Het materiaal waarmee de steentjes gemaakt zijn is stevig, duurzaam en vrij van pvc, bpa en ftalaten. Evenals Lego is Plus-Plus in Denemarken bedacht en daar is het al razend populair.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Onderwerp:
Plus-Plus speelgoed is leuk bouwspeelgoed uit Denemarken (nee, geen Lego). Je hebt Plus-Plus BIG, grote bouwstenen die al geschikt zijn voor een baby van een jaar, en je hebt Plus-Plus Mini speelgoed voor kinderen van 4 jaar. Kijk hier voor aanbiedingen van Plus-Plus speelgoed.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.