Op jacht naar Hubi (spel)


Op jacht naar Hubi is een leuk gezelschapsspel van Ravensburger waarin de spelers moeten proberen het spookje Hubi te vangen. En dat valt nog niet mee!

Het spel op jacht naar Hubi is online te koop tegen een aantrekkelijke prijs.
Kijk hier voor hun aanbiedingen van dit spel.

Informatie Op jacht naar Hubi

Op jacht naar Hubi speel je met 2,3 of 4 personen. Elke speler speelt een haas of muis. Een dappere haas of muis, want om Hubi te vangen moeten ze zijn spookhuis in en dat blijkt een doolhof van kamers met betoverde wanden.

Soms kun je door een wand heen, maar soms moet je een andere weg kiezen (zoals gebruikelijk bij muren). Hier kun je alleen achterkomen door met dieren te spreken. Gelukkig wonen er daar diversen van in het spel Op jacht naar Hubi. Ook speelt het elektrische kompas op het speelbord een belangrijke rol.


Maar ook als je Hubi gevonden hebt is het spel nog niet voorbij. Je zal het spookje dan nog moeten vangen.

Op jacht naar Hubi is een leuk spel voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook voor volwassenen. In 2012 is het spel in Duitsland uitgeroepen tot beste kinderspel van het jaar.

Kijk bij de hier boven genoemde aanbiedingen om dit leuke originele bordspel tegen de laagste prijs te kopen. Of kijk op meer tips leuke kinderspellen voor nog veel meer topspellen voor kinderen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.