Spectron Focus Drone met HD video. Onder de 50 euro.


Voor circa 50 euro een vliegende drone met video-camera waarmee je foto's en HD video's kunt maken? Ja dat bestaat! De Focus Drone van Spectron is een professionele goede drone voor heel weinig geld.

De Spectron Focus Drone is niet meer verkrijgbaar. Kijk hier voor alternatieven.


Het is verbluffend wat de Spectron Drone allemaal kan. Hij maakt foto's van prima kwaliteit en video's in HD resolutie terwijl hij door de lucht vliegt. Er wordt een 2GB SD geheugenkaartje meegeleverd om de beelden op op te slaan.

De 2,4 GHz zender heeft een bereik van 30 meter. De Spectron Focus Drone kan in drie snelheden vliegen en beschikt over een return back functie. De vliegtijd is 10 minuten, daarna kan hij via een sub-kabel opnieuw worden opgeladen.


Je kunt zelfs stunten met deze Spectron Drone, bijvoorbeeld door loopings te maken. Zowel het besturen van deze drone als het maken van foto's en video's vanuit de lucht is een groot avontuur. Niet voor niets is de Spectron Focus Drone uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2015 voor kinderen ouder dan 12 jaar.(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.