El Grande Big Box. Luxe versie met alle (en extra) uitbreidingen


Het spel El Grande is al twintig jaar een populair strategisch bordspel. Om dit jubileum te vieren heeft spelfabrikant 999 Games de El Grande Big Box uitgebracht. Deze grote doos bevat een luxe versie van het bordspel plus alle El Grande uitbreidingen die ooit verschenen zijn plus twee nooit eerder uitgebrachte uitbreidingen. Met recht een Big Box!

El Grande is één van de populairste en beste strategische bordspellen. Geluk speelt bij dit spel geen rol. Het komt helemaal aan op je eigen strategisch inzicht en tactiek. Kortom, een spel waarbij de beste wint!

De El Grande Big Box biedt veel spel voor zijn geld, want de Big Box bevat niet alleen een luxe versie van het spel maar ook alle uitgebrachte extra's en twee geheel nieuwe uitbreidingen. Kijk bij de aanbiedingen van de El Grande Big Box waar je deze jubileumuitgave van deze klassieker onder de strategische bordspellen goedkoop kopen kunt.


Het strategische spel El Grande speelt zich af in Spanje in de middeleeuwen. Spanje was toen nog verdeeld in verschillende landen en ook binnen de verschillende regio's heerst een machtstrijd. Het is aan jou als speler om de macht in dit verdeelde middeleeuwse land in handen te krijgen. Tactiek en politiek inzicht is daarbij van groot belang.


In de video hierboven wordt dit strategische bordspel uitgebreid gedemonstreerd.

Zie ook: Meer tips strategische spellen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.