El Grande Big Box. Luxe versie met alle (en extra) uitbreidingen

El Grande Big Box is een luxe uitgave (plus alle uitbreidingen) van het strategische bordspel El Grande.

El Grande spel

Het spel El Grande is al twintig jaar een populair strategisch bordspel. Om dit jubileum te vieren heeft spelfabrikant 999 Games de El Grande Big Box uitgebracht. Deze grote doos bevat een luxe versie van het bordspel plus alle El Grande uitbreidingen die ooit verschenen zijn plus twee nooit eerder uitgebrachte uitbreidingen. Met recht een Big Box!

El Grande is één van de populairste en beste strategische bordspellen. Geluk speelt bij dit spel geen rol. Het komt helemaal aan op je eigen strategisch inzicht en tactiek. Kortom, een spel waarbij de beste wint!

De El Grande Big Box biedt veel spel voor zijn geld, want de Big Box bevat niet alleen een luxe versie van het spel maar ook alle uitgebrachte extra's en twee geheel nieuwe uitbreidingen. Kijk bij de aanbiedingen van de El Grande spellen waar je deze jubileumuitgave van deze klassieker onder de strategische bordspellen goedkoop kopen kunt.


Het strategische spel El Grande speelt zich af in Spanje in de middeleeuwen. Spanje was toen nog verdeeld in verschillende landen en ook binnen de verschillende regio's heerst een machtsstrijd. 

Het is aan jou als spelerin dit spel om de macht in dit verdeelde middeleeuwse land in handen te krijgen. Tactiek en politiek inzicht zijn daarbij van groot belang om het spel El Grande te kunnen winnen.

El Grande bordspel strategisch
El Grande bordspel

In de video hierboven wordt dit strategische bordspel uitgebreid gedemonstreerd.

Zie ook: Meer tips strategische spellen.


Onderwerp:
De El Grande Big Box is een jubileum uitgave van het strategische bordspel El Grande. Dit El Grande spel is niet alleen luxe uitgevoerd maar bevat ook alle El Grande uitbreiding pakketten. Kijk boven voor een aanbieding van El Grande spellen waaronder de El Grande Big Box.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.