BeatBo. Dansende robot voor baby en peuter.

Aanbiedingen van BeatBo speelgoed. BeatBo is een interactief speelgoed vriendje voor een baby of peuter. De BeatBo dansende robot wordt gemaakt door Fisher Price.

BeatBo speelgoed Fisher Price

BeatBo van Fisher Price is heel leuk speelgoed voor baby's en peuters. Wat extra leuk is aan BeatBo is dat hij samen met de baby mee ontwikkelt, zodat hij nog steeds leuk is als de baby een peuter en zelfs kleuter geworden is. Met BeatBo heeft je kindje een vriendje voor jaren!

BeatBo is een vrolijk interactief mannetje. Dit babyspeelgoed / peuterspeelgoed beschikt over knopjes op zijn voeten en in zijn buik waarmee de baby 

BeatBo allemaal leuke dingen kan laten doen. Bijvoorbeeld een dansje laten maken, of een liedje laten zingen. Je kunt samen met de kleine een zinnetje inspreken waar BeatBo dan zelf een liedje van maakt.

De BeatBo dansende robot is niet alleen leuk, maar het helpt baby's ook om zich te ontwikkelen. BeatBo is te koop bij goede speelgoedwinkels. Kijk hier onder voor de BeatBo aanbiedingen.

BeatBo laat een kind bewegen en praten

BeatBo is leuk vormgegeven als een grappige speelgoed robot in felle kleuren die kleine kinderen aanspreken. BeatBo zet kinderen tot bewegen aan (ze dansen maar wat graag mee) en deze dansende robot draagt bij aan de muzikale ontwikkeling van kleine kinderen. 

Doordat BeatBo liedjes maakt van ingesproken tekstjes stimuleert hij kleintjes om te praten. Ook helpt BeatBo de speelgoed-robot met leren tellen en letters en kleuren herkennen.

Hierdoor is BeatBo niet alleen leuk en geschikt voor baby's, maar ook voor peuters en zelfs kleuters.

De BeatBo dansende robot aanbiedingen vind je hier boven.
Tip: Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.


Onderwerp:
BeatBo de dansende robot is leuk speelgoed voor baby en peuter. Beatbo is een interactieve speelgoed robot die kinderen niet alleen laat bewegen waar ook stimuleert om te praten. Ook kan deze dansende speelgoed robot van Fisher Price peuters leren tellen en kleuren en letters leren herkennen. Kijk hier boven voor aanbiedingen van BeatBo de dansende robot van Fisher Price.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.