BeatBo. Speelgoed voor baby en peuter.


BeatBo van Fisher Price is heel leuk speelgoed voor baby's en peuters. Wat extra leuk is aan BeatBo is dat hij samen met de baby mee ontwikkelt, zodat hij nog steeds leuk is als de baby een peuter en zelfs kleuter geworden is. Met BeatBo heeft je kindje een vriendje voor jaren!

BeatBo is een vrolijk interactief mannetje. Dit babyspeelgoed / peuterspeelgoed beschikt over knopjes op zijn voeten en in zijn buik waarmee de baby BeatBo allemaal leuke dingen kan laten doen. Bijvoorbeeld een dansje laten maken, of een liedje laten zingen. Je kunt samen met de kleine een zinnetje inspreken waar BeatBo dan zelf een liedje van maakt.

BeatBo is niet alleen leuk, maar het helpt baby's ook om zich te ontwikkelen. BeatBo is te koop bij de grote speelgoedwinkels. Kijk hier voor hun BeatBo aanbiedingen.

BeatBo is leuk vormgegeven als een grappige speelgoed-robot in felle kleuren die kleine kinderen aanspreken. BeatBo zet kinderen tot bewegen aan (ze dansen maar wat graag mee) en draagt bij aan de muzikale ontwikkeling van kleine kinderen. Doordat hij liedjes maakt van insgesproken tekstjes stimuleert hij kleintjes om te praten. Ook helpt BeatBo de speelgoed-robot met leren tellen en letters en kleuren herkennen.

Hierdoor is BeatBo niet alleen leuk en geschikt voor baby's, maar ook voor peuters en zelfs kleuters.Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.