Vtech Kidizoom horloge: Smartwatch voor een kind

Het Vtech Kidizoom horloge is een smartwatch voor een kind. Kijk hier voor aanbiedingen.


Vtech Kidizoom horloge: Smartwatch kind


Speciaal voor kinderen is er nu een smartwatch (een intelligent horloge / slim horloge). De Vtech Kidizoom Smartwatch is een smartwatch voor kinderen met o.a. een camera, een opnamefunctie voor je stem, een stemvervormer en een wekker.

Bovendien kun je leuke spelletjes spelen op de Vtech Kidizoom Smartwatch, en kun je het horloge ook nog eens op een PC aansluiten. De nieuwste versie van deze Vtech smartwatch voor kinderen heeft dan ook officieel de naam Vtech Kidizoom Smartwatch Connect gekregen.

Videobewerking en fotobewerking op de Vtech Kidizoom smartwatch
Met de Vtech Kidizoom Smartwatch maak je zowel video-filmpjes als foto's in een hoge kleurenresolutie. Deze beelden kun je vervolgens op het horloge zelf voorzien van leuke geluidseffecten en je kunt de beelden bewerken met een beeldbewerkingsprogramma. Ook dit kan op de smartwatch zelf.

Spelletjes op de Vtech smartwatch
Leuke, spannende, maar ook leerzame spelletjes maken de Kidizoom Smartwatch helemaal af. En o ja, je kunt op dit horloge ook de tijd zien. Helemaal in de vorm dat jij dat wilt, analoog of digitaal.

Hier koop je de Kidizoom smartwatch goedkoop
Interesse in het Vtech Kidizoom Smartwatch horloge? Kijk dan bij de aanbiedingen van Vtech. In dit overzicht kun je precies zien waar dit intelligente horloge voor kinderen tegen welke prijs te koop is.


Vtech richt zich met de Kidizoom Smartwatch op kinderen van 5 t/m 12 jaar. Het is dus leuk uitdagend en ook creatief speelgoed voor jongens en meisjes in de basisschool-leeftijd. Dankzij een ingebouwde oplaadbare accu zijn er geen losse batterijen nodig.

Zie ook: Meer elektronisch speelgoed.


Onderwerp:
De Vtech KidiZoom smartwatch is een slim kinderhorloge van Vtech. Met het Vtech Kidizoom horloge kan een kind fotograferen, spelletjes spelen en natuurlijk zien hoe laat het is. Kijk boven voor aanbiedingen van het Vtech Kidizoom smartwatch hprloge voor kinderen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.