Wickie de Viking spellen en speelgoed

Aanbieding van het spel Wickie de Viking Wind in de Zeilen, en andere Wickie de Viking spellen en speelgoed.

Wickie de Viking is een populaire animatieserie van Studio 100. Deze Belgische "pretfabriek" heeft nu ook een leuk spel uitgebracht met de kleine viking in de hoofdrol: Wickie de Viking, Wind in de Zeilen.


Wickie en zijn vrienden zijn met een vikingschip vol kostbaarheden op de terugweg naar Flake als het schip van Sven de Verschrikkelijke opduikt. Deze rover wil de buit van Wickie's vader Halvar afpakken. En zijn boot is veel sneller!

Wat nu te doen? Hoe schudt je Sven de Verschrikkelijke af? Jij speelt de rol van Wicky en het is aan jou om een route door de fjorden uit te zetten waarmee je Sven kan afschudden.

Het spel Wickie de Viking, Wind in de Zeilen speel je met een bak water en een serie kaarten. Blaas je schip naar de overkant via de route die de kaartjes aangeven. En ga zo de strijd aan met Sven en de zandlopers die de tijd aangeven

Het Wickie de Viking spel en andere Wickie de Viking speelgoed is te koop bij de aanbiedingen van Wickie de Viking.Video: Wickie de Viking spel

Over Wickie de Viking

De Studio 100 serie Wickie de Viking is een via de computer gemaakte animatieserie. Het verhaal van de kleine vikingjongen is echter veel ouder. Hij ontstond in 1963 als hoofdpersoon in het kinderboek Vicke Viking van de Zweedse schrijver Runer Jonsson. In de jaren 70 werd Wickie wereldberoemd toen er een Japans-Duitse tekenfilmserie van 78 afleveringen over hem gemaakt werd. In 2009 werd er een Duitse speelfilm over Wickie de Viking gemaakt.

Met het Wickie de Viking spel Wind in de Zeilen kun je nu ook zelf voor Wickie spelen.

Meer leuk Wickie de Viking speelgoed

Bij bovenstaande Wickie de Viking aanbiedingen vind je nog meer leuk Wickie de Viking speelgoed. Bijvoorbeeld een bouwpakket van het vikingschip van Wickie de Viking, boeken, bestek, speelfiguren en natuurlijk DVD 's van de serie en de Wickie de Viking speelfilm.


Wickie de Viking animatie serie


Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor alle Wickie de Viking spellen en Wickie de Viking speelgoed. Of kijk bij tips spellen kinderen voor meer leuke spellen.

Zie ook:
Onderwerp:
Aanbieding van het spel Wickie de Viking Wind in de Zeilen, van andere Wickey spellen en van al het Wickie de Viking speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.