Vorsten van Catan: Donkere Tijden

Donkere Tijden is het eerste uitbreidingspakket op het spel De Vorsten van Catan. Het uitbreidingspakket Vorsten van Catan: Donkere Tijden bevat wel 3 themasets waarbij je vele mogelijkheden aan het spel kunt toevoegen.


Het is een spel voor twee personen met een speeltijd van circa 75 minuten. Om de uitbreiding te spelen heb je het spel De Vorsten van Catan nodig.

De Vorsten van Catan, het uitbreidingspakket Donkere Tijden en andere Catan spellen en uitbreidingen zijn online voordelig te koop. Kijk hier voor de aanbiedingen.


Vorsten van Catan: Donkere Tijden bevat de volgende drie uitbreidingen:
  • Tijd van Intrige: Deze uitbreiding voegt een geloofsstrijd aan het spel toe. Het betreft een conflict tussen conservatieve en moderne religies. Dit is een uitbreiding op het onderdeel De Gouden Eeuw van de Vorsten van Catan.
     
  • Tijd van Kooplieden: Deze uitbreiding komt chronologisch voor het onderdeel De Grote Voortuitgang van de Vorsten van Catan.
     
  • Tijd van Barbaren: Elementen uit het Catan-spel Steden & Ridders komen met deze uitbreiding beschikbaar in de Vorsten van Catan.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.