Paw Patrol speelgoed

Paw Patrol is een kinderserie die door Nickelodeon wordt uitgezonden. Bij kleine kinderen zijn de puppies van Paw Patrol razend populair. Het is dan ook niet vreemd dat er veel Paw Patrol speelgoed op de markt wordt gebracht.Paw Patrol speelfiguren, pluche knuffels en dvd's, maar ook speelgoedauto's en een replica van het Paw Patrol hoofdkwartier. Wie kinderen Paw Patrol speelgoed wil geven heeft veel te kiezen. Hier enkele leuke voorbeelden van Paw Patrol speelgoed.

Heb je interesse in het genoemde Paw Patrol speelgoed? Kijk dan bij de aanbiedingen van Paw Patrol speelgoed voor alle prijzen en meer informatie.

Het Paw Patrol hoofdkwartier

Ieder kind kent het Paw Patrol hoofdkwartier met de grote uitkijktoren. Van hieruit ondernemen de dappere pups hun reddingsacties. Het speelgoed Paw Patrol hoofdkwartier beschikt over een werkende lift, een periscoop en een alarm dat kan afgaan als de pups in acties moeten komen. Het Paw Patrol hoofdkwartier wordt geleverd met een politiewagen en een speelfiguurtje van het hondje Chase.Paw Patrol knuffels

De Paw Patrol pups zijn zeer knuffelbaar, en met de zachte Paw Patrol knuffels kun je de pups ook echt heerlijk knuffelen. Val heerlijk in slaap met zo'n mooie Paw Patrol knuffel. Rubble, Marshall, Chase, Skye, ze zijn allemaal als knuffeldier verkrijgbaar.Paw Patrol speelgoedfiguren

Verder zijn er nog een hele series Paw Patrol speelgoedfiguren te koop waarmee kinderen heerlijk kunnen spelen. Deze Paw Patrol speelfiguren zijn er zonder en met voertuigen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Rescue Pup Racers, de voertuigen waarmee de pups hun reddingsacties uitvoeren. Iedere pup heeft zijn eigen voertuig bijvoorbeeld een bulldozer, een brandweerauto of een quad.Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om Paw Patrol speelgoed te kopen voor de prijzen en voor veel meer leuk Paw Patrol speelgoed.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.