Pillow Pets Mini Dream Lights. Een sterrenhemel op de slaapkamer

Kinderen hebben graag wat licht op hun kamer. Dat kan een nachtlampje zijn, maar nu is er iets veel mooiers en leukers: De Mini Dream Lights van de makers van Pillow Pets.

Pillow Pets Mini Dream Lights

De Mini Dream Lights toveren een prachtige sterrenhemel op het plafond van de kinderkamer. De lampjes die daar voor zorgen zitten verborgen in een leuke knuffel. Er is een hele serie verschillende Mini Dream Lights.

Mini Dream Lights (ook wel geschreven als Mini Dream Lites) van Pillow Pets zijn er als hond, dinosaurus, lieveheersbeestje en vlinder. Het zijn leuke, lieve  en zachte knuffels die kinderen graag mee naar bed nemen, en niet alleen om te knuffelen! In de Mini Dream Light knuffel zit namelijk een schakelaar verborgen die het plafond van de slaapkamer omtovert tot fonkelende sterrenhemel in de kleuren blauw, groen of oranje.

Om stroom te sparen schakelt de Mini Dream Light na 20 minuten automatisch uit. Het kindje is dan waarschijnlijk al in slaap gevallen terwijl hij of zij naar de sterrenhemel keek.

De Mini Dream Lights knuffels beschikken over een handige clip waardoor je ze altijd en overal mee naartoe kunt nemen. Bijvoorbeeld aan je broek of aan je tas. Ideaal als je gaat logeren, maar ook als je je knuffel bijvoorbeeld mee naar schoolt wilt nemen.

Mini Dream Lights zijn te vinden bij de onderstaande aanbiedingen van Pillow Pets speelgoed.(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.