Snackeez: Informatie over deze handige snack- en drinkbeker

De Snackeez is de ideale snackgadget voor kinderen en volwassenen. Het is een drinkbeker en een snackbakje in één. Leuk voor bij de televisie, en helemaal handig voor in de auto of op school.


In feite is de Snackeez een grote drinkbeker met een rietje, met boven het drinkgedeelte een reservoir voor chips, fruit of andere snacks. De Snackeez is goed afsluitbaar en voorkomt zodoende morsen en overlast van irritante insecten.

Zowel de beker als het snackbakje van de Snackeez zijn makkelijk bij te vullen. En makkelijk te gebruiken. Het drinken gaat bijvoorbeeld via een rietje en een antisliphandgreep voorkomt morsen. De Snackeez is gemaakt van stevig materiaal waardoor je niet morst al je te hard in de Snackeez knijpt.


De beker heeft een inhoud van 450 milliliter, het snackbakje kan 115 ml aan chips, popcorn, zoutjes, fruit of andere snacks bevatten. Dat is genoeg ruimte voor een heel zakje chips.

De Snackeez is leverbaar in meerdere kleuren. Hij kan in de vaatwasser. Kijk in het bovenstaande filmpje voor alle informatie.

Meer weten? Bijvoorbeeld de prijs?
Kijk hier voor aanbiedingen van Snackeez.


Onderwerpen:
Snackeez beker, Snackeez drinkbeker, snackbeker.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.