Trampoline kopen? De vijf beste merken!

Trampolines zijn populair buitenspeelgoed. In steeds meer tuinen wordt een trampoline geplaatst. Niet vreemd want trampolines zijn zowel leuk voor peuters en kleuters als voor grotere kinderen. En trampolines zijn tegenwoordig heel betaalbaar.


Daarom kijken wij hier naar vijf van de beste merken trampolines. Fabrikanten die mooie, duurzame en veilige trampolines maken. Kortom fabrikanten van trampolines die kwaliteit leveren.

Avyna trampolines

Avyna maakt ronde en rechthoekige trampolines. Voor de jongste kinderen is er de Avyna Pro Line 207 die is voorzien van een beugel waaraan kleintjes zich kunnen vasthouden als ze springen. Een andere leuke beginnerstrampoline is de Avyna Pro Line 209. Deze kleine trampoline (150 x 100 cm) kan niet alleen buiten maar ook binnen worden gebruikt.


Maar ook voor veel grotere trampolines kun je bij Avyna terecht. De Avyna Pro Line 238 is bijvoorbeeld 3,80 bij 2,55 meter groot. Daarop kun je met de hele familie springen! En tussen deze grote en kleine Avyna trampolines zitten nog heel veel tussenmaten. Avyna trampolines zijn heel betaalbaar.

Berg Toys trampolines

Deze Nederlandse fabrikant van buitenspeelgoed is vooral bekend om zijn skelters en andere trapauto's, maar wist je dat ze ook heel mooie en goede trampolines maken? Berg Toys trampolines zijn er in vele maten, variƫrend van groot tot klein. De meeste Berg Toys trampolines staan op een stevige standaard maar ook een inground trampoline behoort tot de mogelijkheden. Deze trampolines worden in de tuin ingegraven zodat ze niet of nauwelijks zichtbaar zijn vanaf een afstandje.


Berg Toys trampolines zijn niet de goedkoopste trampolines maar ze zijn wel van heel hoge kwaliteit. Duurzaam en veilig.

Game on Sport trampolines

Als je op zoek bent naar een goedkope trampoline dan is een Game on Sport een goede optie. Game on Sport trampolines zijn goede, degelijke en veilige trampolines tegen heel aangename prijzen. Game on Sport trampolines zijn met name online goedkoop te koop.
Kijk hier voor meer aanbiedingen van Game on Sport trampolines

Jumpline trampolines

Maar het kan nog goedkoper. Jumpline is een budget-merk voor trampolines. Voor 60 euro heb je al een Jumpline trampoline, en voor 250 euro heb je een Jumpline trampoline met een doorsnede van 4,25 meter en een beschermhoes (gratis thuisbezorgd). Jumpline maakt trampolines in vele maten.
Kijk hier voor aanbiedingen van Jumpline trampolines


Etan trampolines

Etan is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in trampolines. Ander buitenspeelgoed verkoopt Etan ook, maar dit is ondergeschikt aan de goede trampolines van de speelgoedfabrikant uit Boxtel. Etan trampolines zijn er in alle soorten en maten.
Kijk hier voor de aanbiedingen van Etan trampolines


Zie ook:

Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste trampolines en goede goedkope trampolines. Met Avyna trampolines, Berg trampolines, Jumpline tramplines, Berg trampolines (van Berg Toys), Game on Sport trampolines en Etan trampolines. Met alle aanbiedingen om zo'n goede trampoline goedkoop te kopen. Meer goede maar goedkope trampolines vind je bij de tips beste trampoline kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.