Zelf strips maken met de Xoomy tekemmachine

Zelf een stripverhaal maken? Met de Xoomy tekenmachine kun je je fantasie de vrije loop laten. Wordt een striptekenaar en maak de leukste strips, cartoons en teleningen!

Ravensburger Xoomy tekenmachine

Via de meegeleverde films met sjablonen kun je afbeeldingen combineren en zodoende leuke taferelen en cartoons maken. Tekentalent is daarbij niet nodig, al is het natuurlijk wel leuk om de met Xoomy gemaakte afbeeldingen te combineren met eigen tekeningen.

Dan plaats je de Xoomy figuren in je eigen verzonnen wereld. Zo maak je een uniek stripverhaal, cartoon of afbeelding in de omgeving die jij verzint. 

Fantasie en creativiteit staan voorop bij Xoomy tekenmachine van Ravensburger. Combineer de afbeeldingen op de meegeleverde sjablonen tot eigen creaties. Daarbij kun je met behulp van de LED-zoomlamp alle afbeeldingen tot twee keer toe vergroten. Zo leren kinderen spelenderwijs en op een heel cratieve manier omgaan met schaal en perspectief.


Naast de grote Xoomy (foto boven) is er ook een kleinere Xoomy tekemachine in koffer formaat (onder) de Xoomy Compact.


Xoomy telemachine en strips maken

Xoomy Compact tekenmachineDeze kleine Xoomy van Ravensburger heeft de vorm van een koffer. Dat is heel praktisch want al het materiaal kun je in deze koffer meenemen. Er worden 60 films met meer dan 200 sjablonen meegeleverd. 

Naast de normale Xoomy zijn er ook speciale Xoomy's met een bepaald thema. Zo is er een Frozen Xoomu, een Cars Xoomy, een Hello Kitty Xoomy, en speciale versies met Minnie Mouse, Spiderman, dieren en een speciale Xoomy voor jongens. 

Hierbij worden films met sjablonen van deze thema's meegeleverd.Kijk bij de bovenstaande Xoomy aanbiedingen voor alle mogelijkheden, voor voorbeelden en om al het Xoomy speelgoed goedkoop te kopen.


Zie ook: Meer creatief speelgoed tips


Onderwerp
Met Xoomy van Ravensburg kan iedereen strips maken. Laat je fantasie de vrij loop en verzin en maak de leukste stripverhalen. Maak gebruik van standaard sjablonen en combineer deze met je eigen tekenkunst. Hierboven aanbiedingen van de Ravensburger Xoomy tekenmachine en sjablonen van alle onderwerpen voor een leuk stripverhaal.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.