Xoomy van Ravensburger

Xoomy is de nieuwe tekenhit van Ravensburger. Met Xoomy worden kinderen een echte striptekenaar.


Via de meegeleverde films met sjablonen kun je afbeeldingen combineren en zodoende leuke taferelen en cartoons maken. Tekentalent is daarbij niet nodig, al is het natuurlijk wel leuk om de met Xoomy gemaakte afbeeldingen te combineren met eigen tekeningen.

Fantasie en creativiteit staan voorop bij Xoomy van Ravensburger. Combineer de afbeeldingen op de meegeleverde sjablonen tot eigen creaties. Daarbij kun je met behulp van de LED-zoomlamp alle afbeeldingen tot twee keer toe vergroten. Zo leren kinderen spelenderwijs en op een heel cratieve manier omgaan met schaal en perspectief.

Kijk hier voor aanbiedingen van Ravensburger Xoomy

De nieuwste Xoomy van Ravensburger heeft de vorm van een koffer. Dat is heel praktisch want al het materiaal kun je in deze koffer meenemen. Er worden 60 films met meer dan 200 sjablonen meegeleverd. Naast de normale Xoomy zijn er ook speciale Xoomy's met een bepaald thema. Zo is er een Cars Xoomy, een Hello Kitty Xoomy, en speciale versies met Minnie Mouse, Spiderman, dieren en een speciale Xoomy voor jongens. Hierbij worden films met sjablonen van deze thema's meegeleverd.


De adviesprijs van de Xoomy bedraagt 49,99 euro maar als je bij de bovenstaande aanbiedingen kijkt kan het een stuk goedkoper. Voor de thematische Xoomy's betaal je ongeveer de helft.

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.