Triominos Tribalance, Speelgoed van het jaar 2013

Bij de verkiezing van Speelgoed van het Jaar 2013 is het familiespel Triominos Tribalance winnaar geworden bij de gezelschapsspellen.


Triominos Tribalance liet daarbij River Dragons en de op televisieprogramma's gebaseerde spellen The Voice of Holland, Ik Hou van Holland en De Jongens tegen de Meisjes achter zich. Hoe terecht is dat?

Triominos Tribalance is een variant op het bekende Triominos. In dit geval wordt het spel gespeeld op een driehoekig spelbord dat lastig in balans is te houden. Punten verdien je echter door gewichten op het bod te plaatsen. En dat is natuurlijk lastig!

Wat het nog lastiger, en vooral uitdagender, maakt is dat de gewichten verschillende waarden hebben. En, je raadt het al, hoe meer punten een blok waard is, hoe groter de kans dat deze het speelbord uit balans brengt. En als het mis gaat ben je al je punten kwijt!

Triominos Tribalance is een uitdagend spel dat zowel leuk is voor kinderen vanaf 6 jaar als voor volwassenen. Het is dus een echt familiespel en daarmee is dit gezelschapsspel een terechte winnaar van de Speelgoed van het Jaar 2013 verkiezing.

Kijk hier voor aanbiedingen van Triominos


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.