Het leukste goedkope waterspeelgoed

Ik ga naar het zwembad of naar het strand, en ik neem mee... een badhanddoek, een zwembroek, zonnebrand, ... en leuk waterspeelgoed!


Wij hebben hier een selectie leuk maar goedkoop waterspeelgoed voor je. Leuk goedkoop speelgoed voor in het zwembad of op het strand. Vergeet het niet om dit waterspeelgoed mee te nemen op vakantie!

Al het onderstaande waterspeelgoed kun je voor weinig geld vinden bij de aanbiedingen van waterspeelgoed.

Waterraket

Ongelofeloos hoe ver deze waterraket kan vliegen. En alleen maar doordat hij zwaar van het water is. Maak de raket nat en lanceer hem. Je koopt ze in een set voor twee. Heerlijk werpspeelgoed!
Aanbieding prijs: 2,50 euro (per twee)

Waterfrisbee

De waterfrisbee werkt volgens hetzelfde principe. Ook dit is superleuk werpspeelgoed voor in het water. En in principe nog goedkoper dan de waterraket, want je krijgt er drie waterballen gratis bij.
Aanbieding prijs: 3 euro (één waterfrisbee, drie waterballen)

Water Going

1 bal, 2 personen. De bal is tussen 2 touwen gespannen en de spelers houden elk een eind van beide touwen vast. Door de twee touwen uit elkaar te trekken gaat de bal naar de andere persoon toe. Deze persoon trekt op zijn/haar beurt de touwen ook weer uit elkaar en jaagt de bal zo weer naar de overkant. En wat is de lol? Als de bal het water raakt spat het water door de snelheid hoog op en wordt de tegenstander kleddernat. Waterpret verzekerd!
Aanbieding prijs: 3 euro

Splash Blasters Water Ball waterbommen

Dit is een waterspel waarbij je echt niet droog blijft. Sterker nog, deze rubberen waterbommen maken je door en doornat. Laat je niet misleiden door hun vrolijke zomerse uiterlijk. Dit zijn waterwapens waarmee je je tegenstanders tot op het bot.... nat maakt.
Aanbieding prijs: 7 euro

Splash It waterballen

Heel vverraderlijkwaterspeelgoed. Splash It ballen vul je met water, en je kunt er zonder problemen mee overgooien. Maar... op een gegeven moment klapt de bom. En niemand weet wanneer. Gooi de Splash It bal dus zo snel mogelijk weg voor je nat wordt!
Aanbiedingprijs: 8 euro 

Kijk voor veel meer leuk waterspeelgoed tegen lage prijzen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van waterspeelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.