Playwood houten speelgoed, echte aanraders

Playwood is een Nederlandse fabrikant van prachtig houten speelgoed. Als je leuk houten speelgoed zoekt is het speelgoed van Playwood een goede keuze.


Playwood maakt heel uiteenlopend speelgoed van hout. Bijvoorbeeld houten puzzels en spelletjes maar ook houten kinderkeukens, speelgoedauto's, houten poppenkasten en kralen.

Het aanbod aan Playwood houten speelgoed is dus heel breed. Met eerlijk houten speelgoed vormt Playwood een goed alternatief voor het plastic speelgoed van de grote speelgoedmerken. Houten speelgoed heeft veel meer persoonlijkheid en karakter dan het speelgoed van kunststof.

Kijk hier voor aanbiedingen van Playwood speelgoed

Bij Playwood kun je terecht voor houten speelgoed in vele vormen. Heel mooi zijn de houten kinderkeukens van dit merk. Voor nog geen 3 tientjes heb je een kleine houten kinderkeuken waarmee je op tafel kunt spelen. Deze kleine keuken wordt geleverd met houten pannetjes, bestek, en accessoires als een ei van hout. Ook maakt Playwood mooie houten knikkerbanen en houten poppenhuizen die inclusief vele meubeltjes worden geleverd.

Naast dit grote houten speelgoed heeft Playwood ook veel klein houten speelgoed in de collectie. Denk daarbij aan houten puzzels, kralen, spelletjes en veel meer. Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor al dit leuke houten speelgoed dat vaak verbazend goedkoop is geprijsd.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.