Springkussens online kopen

Zelf een eigen springkussen in de tuin? Dat kan via internet zijn voor verbazend weinig geld prachtige springkussens te koop van professionele merken als Happy Hop, Bestway en Avyna.

Happy Hop springkussen tuin

Je kunt het springkussen inclusief blower kopen zodat het speelgoed in een paar minuten tijd speelklaar is.

Voor nog geen 180 euro heb je al een professioneel springkussen inclusief blower zoals deze ook in (binnen)speeltuinen en op een braderie gebruikt worden. Kijk maar bij de aanbiedingen van springkussens. Onder andere Bestway, Happy Hop, Emob en Avyna maken deze professionele springkussens en springkastelen.


Bestway springkussen klein

Klein springkussen Bestway


Het zijn veilige springkussens waarvan de zijkanten met een nylon net worden afgeschermd. De kussens worden vaak geleverd inclusief blower, opbergtas, reparatieset, haringen en een basketring.

De springkussens zijn ook meestal voorzien van een glijbaan zodat er niet alleen gesprongen maar ook gegleden kan worden.

Happy Hop springkussen met glijbaan
Happy Hop springkussen met glijbaan

Springkussens zijn heel leuk buitenspeelgoed waarmee kinderen erg blij zijn. Want welk kind wil er nou geen eigen springkussen in de tuin?

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van springkussens voor alle mogelijkheden en prijzen van springkussens. Je vindt daar alle soorten springkussens, van heel kleine handmatig op te blazen springkussens tot grote springkussens met een blower om ze op te blazen.
Samenvatting:
Bovenaan vind je een overzicht met goede springkussens voor in de tuin. Je vindt er onder andere goede springkussens van Happy Fun, Bestway, Emob, Intex en Avyna. Het gaat daarbij zowel om kleine speelgoed springkussens voor in de tuin als om heel professionele springkussens met blower zoals de horeca ze gebruikt en zoals je ze op een braderie ziet. Ook deze professionele springkussens zijn verbazend goedkoop in aanschaf.(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.