Lego Friends. Mix van spelen met Lego en spelen met poppen

Je zal ons absoluut niet horen zeggen dat het 'gewone' Lego voor jongens is, maar Lego heeft nu een heel nieuwe serie gemaakt, speciaal voor meisjes. Lego Friends.


Lego Friends is er in thema's die meisjes aanspreken, zoals een schoonheidssalon, een ontwerpstudio, een dierenziekenhuis, een theatershow en bijvoorbeeld een cabrio. Maar belangrijker nog, de Lego figuurtjes zijn nu echte poppetjes geworden, met betere vormen en veel meer detail.

Alles van Lego Friends vind je hier

Bij de onderstaande aanbiedingen kun je zien wat er allemaal aan Lego Friends speelgoed te koop is. Je vindt er meer dan 180 Lego Friends pakketten en pakketjes, met alle prijzen, informatie en veel foto's.
Zoals we al schreven, de Lego Friends poppetjes zijn ander dan de gebruikelijke Lego poppetjes. Met meer details en meer realistische vormen. 

Ook de kleuren van de Lego Friends serie zijn anders. De Lego-steentjes zijn in pastelkleuren gekleurd en de Lego-figuurtjes hebben bij Lego Friends een naam en een persoonlijkheid.  Zo kent deze speelgoed serie bijvoorbeeld Sarah, de eigenaresse van een schoonheidssalon.


Verder is er dierenarts Stephanie die zich in een lila cabrio verplaatst, Stephanie die haar vriendinnen op een tuinfeest met barbecue trakteert, Olivia een meid met brains en modeontwerpster Emma die in het gelukkige bezit is van een huis met zwembad. 

De Lego Friends vriendinnen komen graag bij elkaar in het Parkcafe voor een kop thee of een hamburger.


Je zou Lego Friends kunnen omschrijven als het lifestyle speelgoed van Lego. 

Lego weet met Lego Friends weer een heel nieuwe doelgroep aan te spreken met een leuke mix van Lego bouwsteentje en kleine poppetjes die jonge meiden aanspreken. Kijk vooral eens bij het bovenaan genoemde Lego Friends speelgoed als je een cadeau zoekt voor een meisje in de leeftijd van 5 tot 12 jaar, en zelfs oudere meiden vinden spelen met Lego Friends nog bijzonder leuk.

Populaire Lego Friends pakketten.

De Lego Friends speelgoed serie kent meer dan 180 dozen en doosjes, we gaan dus niet al deze Lego pakketten noemen. Maar als voorbeeld hebben we hier wel tien van de meest gewilde pakketten voor je:
  1. Lego kapsalon
  2. Lego glamping tent
  3. Het huis van Lego Friends Stephanie
  4. Lego Friends kattenverzorgingsauto
  5. Lego Friends Andrea familiehuis
  6. Het Biologisch café
  7. De Lego Friends bus
  8. Het Heartlake City Lego ziekenhuis
  9. Lego Friends Jungle dierenopvang
  10. Lego Friends water pretpark
Kijk voor alle prijzen, informatie en foto's bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Lego Friends speelgoed.


Lego Friends Andrea poppenhuis

Lego Friends Andrea poppenhuis


Zie ook: 

Onderwerp:
De Lego Friends serie bestaat uit origineel Lego speelgoed. Je kunt dit zien als lifestyle Lego dat vooral op meisjes is gericht. Deze Lego voor meisjes is gericht op thema's die meisjes aanspreken zoals dieren, beauty en chillen met vriendinnen. Kijk hierboven voor aanbiedingen van al het Lego Friends speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.