Lego Friends. Mix van Lego en poppen

Je zal ons absoluut niet horen zeggen dat het 'gewone' Lego voor jongens is, maar Lego heeft nu een heel nieuwe serie gemaakt, speciaal voor meisjes. Lego Friends.


Lego Friends is er in thema's die meisjes aanspreken, zoals een schoonheidssalon, een ontwerpstudio, een dierenziekenhuis, een theatershow en bijvoorbeeld een cabrio. Maar belangrijker nog, de Lego figuurtjes zijn nu echte poppetjes geworden, met betere vormen en veel meer detail.


Kijk hier voor aanbiedingen van Lego Friends speelgoed

Ook de kleuren van de Lego Friends serie zijn anders. De Lego-steentjes zijn in pastelkleuren gekleurd en de Lego-figuurtjes hebben bij Lego Friends een naam en een persoonlijkheid. Net zoals bij populaire serie poppetjes. Zo kent Lego Friends Sarah, de eigenaresse van een schoonheidssalon.


Verder is er dierenarts Stephanie die zich in een lila cabrio verplaatst, Stephanie die haar vriendinnen op een tuinfeest met barbecue tracteert, Olivia een meid met brains en modeontwerpster Emma die in het gelukkige bezit is van een huis met zwembad. De Lego Friends vriendlinnen komen graag bij elkaar in het Parkcafe voor een kop thee of een hamburger.


Lego weet met Lego Friends weer een heel nieuwe doelgroep aan te spreken met een leuke mix van Lego bouwsteentje en kleine poppetjes die jonge meiden aanspreken. Hou Lego Friends in de gaten voor als je een cadeau zoekt voor een meisje in de poppenleeftijd.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.