RC helicopters (van afstand bestuurbare helikopters)

Van afstand bestuurbare helikopters worden steeds populairder. Deze RC helicopters zijn ook helemaal niet zo duur meer. Voor nog geen 25 euro heb je er al één van het topmerk Silverlit.


Wij kijken hier naar enkele mooie RC helicopters van Silverlit. Welke van afstand bestuurbare helikopter is het best voor jou?

Prijzen en meer informatie van alle hieronder genoemde RC helicopters kun je hier vinden.


Silverlit PiccoZ Bullit
Voor nog geen 25 heb je de Silverlit I/R PiccoZ Bullit. Dit is een radiografisch bestuurbare helicopter die binnenshuis te gebruiken is. Een auto stabilisatie systeem houdt daarbij het serviesgoed heel. De besturing van deze RC helicopter is twee-kanaals. We adviseren deze RC helicopter voor kinderen vanaf 10 jaar.

Silverlit Sky Magic
Voor een tientje kun je serieus de lucht in met de Silverlit Sky Magic. Deze RC helicopter heeft een bereik van 30 meter. Doordat de ingebouwde batterij door de helicopter zelf opgeladen kan worden kan deze langdurig in de lucht blijven. Het betreft een drie-kanaals radiografisch bestuurbare helicopter.

Silverlit Heli Blaster
De Heli Blaster gaat nog een stapje verder dan de Silverlit Sky Magic. Deze RC helicopter beschikt aan de onderkant namelijk over zes raketten die d.m.v. een knop op de controller kunnen worden afgeschoten. Deze van afstand bestuurbare helicopter kan dus echt schieten. Er wordt een targetboard bij de helikopter meegeleverd om huisgenoten te sparen.


Silverlit Black Hawk Deluxe
Deze levensechte RC helicopter is onder licentie van Black Hawk gebouwd. Je hebt dus te maken met een echte replica van de Black Hawk helicopter, die ook nog eens kan vliegen.

Silverlit PicooZ XL Vortex
Topmodel van Silverlit. Dankzij automatische stabilisatie systemen en meerdere trim mogelijkheden kan deze ook onder mindere omstandigheden uitstekend buiten vliegen. Wie een heel goede RC helicopter zoekt om veel te gebruiken doet met de Silverlit PicooZ een beste koop.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.