Van afstand bestuurbare helikopter: De leukse RC speelgoed helikopters

Hier heb ik aanbiedingen van leuke van afstand bestuurbare helikopters voor je. Dit zijn de leukste RC helicopters.


Van afstand bestuurbare (RC) auto's, boten en vliegtuigen zijn leuk om mee te spelen. In dat rijtje RC speelgoed kun je ook de van afstand bestuurbare helikopter plaatsen. Een speelgoed helikopter leent zich erg goed voor radiografische besturing.

Radiografisch bestuurbaar

Je kunt een radiografische helikopter stil in de lucht laten hangen. Zo raakt hij minder snel buiten controle als bijvoorbeeld een RC vliegtuig dat constant in beweging is.

Maar natuurlijk koop je geen radiografische van afstand bestuurbare helikopter om deze stil in de lucht te laten hangen. De radiografisch bestuurbare helikopter leent zich ook erg goed om er trucs en stunts mee uit te halen. Na iedere stunt kun je de speelgoed helikopter even in de lucht til laten hangen om je op te maken voor de volgende manoeuvre.

Aanbiedingen van afstand bestuurbare helikopters

Hieronder vind je enkele tientallen van deze van afstand bestuurbare helikopters die je goedkoop online kunt kopen.

Goede radiografische van afstand  bestuurbare helikopters zijn er in alle soorten. Onder andere Gear2Play, Syma, Carrera, Revell, Silverlit, MJX en Ninco maken RC helikopters.

De drone als RC helikopter concurrent

Veel van deze speelgoed fabrikanten maken ook speelgoed drones. Dat is geen toeval want de drone is de grote concurrent van de van afstand bestuurbare helikopter. Een quadcopter (het meest gebruikte soort hobby drone) is immers ook een soort van afstand bestuurbare helikopter, maar dan met vier propellers en en andere vormgeving. 


Van afstand bestuurbare helikopter drone

Van afstand bestuurbare helikopter drone


Eigenschappen van een goede afstand bestuurbare helikopter

Terug naar de "echte" van afstand bestuurbare helikopters. RC speelgoed helikopters die er als een echte helikopter uit zien. Er zit in deze van afstand bestuurbare helikopter veel verschil.

Binnen en buiten gebruik
Hou er bijvoorbeeld rekening mee dat niet alle van afstand bestuurbare helikopters goed buiten huis te gebruiken zijn. Er zijn eenvoudige goedkope speelgoed helikopters er die een infrarood besturing hebben die alleen binnen goed werkt. Lees de beschrijving dus goed voor je een RC helikopter gaat kopen. 

Bij de bovenstaande aanbiedingen van RC helikopters kun je aangeven dat je een van afstand bestuurbare helikopter voor buiten zoekt.

Van afstand bestuurbare helikopter

Stabiel vliegen en stil hangen
Waar zitten verder nog verschillen in tussen een goedkope van afstand bestuurbare speelgoed helikopter en een echt goede RC helikopter? Een goede van afstand bestuurbare helikopters heeft een goede vliegstabiliteit. 

Door deze stabiliteit is het mogelijk om alle kanten op te vliegen. Naar voren, naar boven en naar onder, maar ook naar achter. Met de nodige oefening kun je prachtige manoeuvres met de van afstand bestuurbare helikopter maken.

Een leuke truc een met van afstand bestuurbare helikopter is om de heli op een kleine oppervlakte te laten landen. Het valt niet mee om de RC helikopter bijvoorbeeld op een hand neer te zetten. 

Ook zijn er natuurlijk vele leuke andere stunts zoals de helikopter ergens onderdoor te laten vliegen of om hem een moeilijke bocht te laten maken.
Accu RC helikopter
Van afstand bestuurbare helikopters gebruiken veel stroom. Een goede batterij is daarom van groot belang. Gelukkig beschikken de meeste RC helikopters over een heel goede oplaadbare accu. Even aan de stroom, en je kunt weer een lange vliegtocht maken.

Meer mogelijkheden
Sommige van afstand bestuurbare helikopters hebben extra mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld RC helikopters die kunnen schieten of die voorzien zijn van een zoeklicht. Dat laatste is natuurlijk erg mooi als je met je van afstand bestuurbare helikopter in het duister vliegt.

Kies je beste van afstand bestuurbare helikopter

Bij de bovenstaande aanbiedingen van RC helikopters kun je aangeven aan welke eisen jouw beste van afstand bestuurbare helikopter moet voldoen. Je houdt dan alleen de voor jou beste radiografisch bestuurbare helikopter over.

Zie ook: Meer RC speelgoed (incl. drones)


Onderwerp:
De radiografisch bestuurbare helicopter (RC helicopter) is leuk helikopter speelgoed dat echt kan vliegen. De radiografische helicopter is ondanks de komst van de drone nog steeds populair speelgoed. Hierboven vind je een overzicht met alle radiografische helicopters, hun prijzen en mogelijkheden.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.