TV Kantine spel


Het TV Kantine spel is één van de meest grappige spellen van dit moment. Bij het TV kantine bordspel kruip je in de huid van BN'ers en ben je zelf zo'n hilarisch typetje zoals Carlo Boshart en Irene Moors deze spelen.

Bij TV kantine Het Spel persifleer je er zelf op los. Het is een hilarisch bordspel voor 2 tot 6 spelers van 10 jaar en ouder. Je speelt het TV Kantine Spel op een uniek 3D speelbord dat de set van het bekende televisieprogramma voorstelt.

Kijk op aanbiedingen TV Kantine voor alle TV Kantine spellen en DVD's tegen een lage prijs.Hoe speel je het TV Kantine spel?

Doel van TV kantine Het Spel is dat je BN'ers en bekende internationale sterren zo goed mogelijk imiteert of persifleert. De andere spelers moeten raden wie je bent, en dat is natuurlijk dikke pret. Maar lastig is het ook, vooral als de mystery guest geïmiteerd moet worden.

Je kunt het TV Kantine bordspel met teams of met individuele spelers spelen. Doel is het verzamelen van zes TV Kantine sterren. Wie met zes TV kantine sterren de finish haalt heeft het TV Kantine spel gewonnen.

Het TV Kantine Spel is een leuk gezelschapsspel om te spelen, en een prachtig cadeau om aan een fan van Carlo en Irene te geven. Het spel is goedkoop te koop bij bovenstaande aanbiedingen,

Spel TV Kantine Vallende Sterren

Een tweede TV Kantine spel is Vallende Sterren. Bij dit spel is het de bedoeling dat je BN'ers in de sterrenflat van Carlo en Irene plaatst. Maar deze flat is nog gammeler dan de toren van Pisa.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alles van de TV Kantine.

Zie ook: Meer tips leuke partyspellen

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.