Penguins On Ice spel

Penguins On Ice is een grappig vormgegeven spel met pinguins in de hoofdrol.


Door die koddige pinguins zou je het in eerste instantie niet zeggen, maar Penguins On Ice is een denk puzzelspel waarbij slimheid en logica een belangrijke rol spelen.

Bij Penguins On Ice moet je er voor zorgen dat alle ijsschotsen op het spelbord passen. De vorm van deze ijsschotsen kun je zelf aanpassen. Zijn alle ijsschotsen op hun juiste plaats, dan kunnen de penguins naar hun juiste plaats waggelen.

Voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook daarna leuk

Het Penguins on Ice spel is gericht op kinderen van 6 jaar voor 10 jaar. Voor oudere kinderen en volwassenen is het echter ook uitdagend omdat er opdrachten in verschillende niveaus zijn, van heel eenvoudig tot expert. In totaal bevat het spel 60 verschillende opdrachten.


Dit leuke puzzelspel, dat je alleen kunt spelen, is door Smart Games op de markt gebracht. Penguins On Ice is een uitdagend puzzelspel voor alle leeftijden.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om het Penguins on Ice spel goedkoop te kopen, en bij leuke spellen voor kinderen voor nog veel meer leuke tips met betrekking tot kinderspellen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.