Penguins On Ice spel

Penguins On Ice is een grappig vormgegeven spel met pinguins in de hoofdrol. Kijk hier voor een aanbieding van Penguins on Ice en het spel Penguins Parade.


Door die koddige pinguins zou je het in eerste instantie niet zeggen, maar Penguins On Ice is een denk puzzelspel waarbij slimheid en logica een belangrijke rol spelen.

Bij Penguins On Ice moet je er voor zorgen dat alle ijsschotsen op het spelbord passen. De vorm van deze ijsschotsen kun je zelf aanpassen. Zijn alle ijsschotsen op hun juiste plaats, dan kunnen de penguins naar hun juiste plaats waggelen.

Kijk hier onder voor een aanbieding van dit grappige penguin spel.


Video: Penguins on Ice spelregels

Voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook daarna leuk

Het Penguins on Ice spel is gericht op kinderen van 6 jaar voor 10 jaar. Voor oudere kinderen en volwassenen is het echter ook uitdagend omdat er opdrachten in verschillende niveaus zijn, van heel eenvoudig tot expert. In totaal bevat het spel 60 verschillende opdrachten.

Penguins on Ice spel
Penguins on Ice spel


Dit leuke puzzelspel, dat je alleen kunt spelen, is door Smart Games op de markt gebracht. Penguins On Ice is een uitdagend puzzelspel voor alle leeftijden.

Penguins Parade

Vind je Penguins on Ice leuk? Dan is het magetische reisspel Penguins Parade ook wat voor je. Bij dit Penguin spel van dezelfde makers moet je de penguins op een rij zien te krijgen. En dat is lastiger dan je denkt! 

Ook het spel Penguins Parade vind je bij de Penguins on Ice aanbiedingen bovenaan.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om het Penguins on Ice spel goedkoop te kopen, en bij leuke spellen voor kinderen voor nog veel meer leuke tips met betrekking tot kinderspellen.


Onderwerp:
Penguins zijn leuk, en dat geldt ook voor het Penguin on Ice spel van SmartGames. Dit is een leuk puzzelspel. Hierboven vind je een aanbieding van het spel Penguins on Ice en van het daarvan afgeleide magnetische spel Penguins Parade. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.