Nancy poppen, diverse versies

Ken jij Nancy al? Nancy is de Barbie rivale van Famosa. Nancy is een sprookjesachtige pop die wordt geleverd met een wisselend huisdier.Verder draagt ze een handtasje, diverse accessoires en een prachtige outfit.

Kijk hier voor aanbiedingen van Nancy Poppen bij verschillende winkels


Sprookjes Nancy
Er zijn verschillende versies van de Nancy Pop met verschillende outfits. Zo is er Nancy als Roodkapje, als Sneeuwwitje en Nancy als Alice in Wonderland. Deze serie wordt Nancy Fairy genoemd.

Nancy en haar paard
Heel populair bij meisjes is de versie van Nancy en haar paard. Dit paard beschikt over lange zilverkleurige manen met een roze gloed die gekamd kunnen worden. De manen kunnen ook voorzien worden van vlinders en de lange start kan worden gevlecht.

De Nancy pop draagt in deze versie natuurlijk een bijpassend paardrij outfitje en er zijn leuke accessoires.

Nancy Mirror
Een andere versie van de Nancy pop is Nancy Mirror. Deze Nancy staat zoals de naam al aangeeft graag voor de spiegel. Met een glitterborstel maak je heur haar extra mooi. Hiermee strijk je glitters in het haar.

Nancy Mirror op haar beurt weer verkrijgbaar in verschillende varianten, met andere outfits en andere haarkleur. De Nancy Mirror pop heeft lange wimpers die ze soms verbergt onder een meegeleverde zonnebril.


Meer Nancy poppen
En zo zijn er nog veel meer Nancy poppen. Bijvoorbeeld 'sneeuwpop' Nancy (Nancy in een winter-outfit), Nancy op een fiets, Nancy en haar zusje en Nancy met dolfijn.

Kijk voor meer informatie bij de eerder genoemde Nancy aanbiedingen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.