Lego Alien Conquest speelgoed

Lego Alien Conquest is een nieuwe serie speelgoed van Lego. Dit maal moet de aarde beschermd worden tegen kwaadaardige aliens.


Gelukkig hebben de aardse verdedigers de beschikking over modern materieel waarmee ze de buitenaardse aanvallen kunnen weerstaan. Maar hoe lang nog?


Lego Alien Conquest hoofdkwartier
Centraal punt in de verdediging is het mobiele hoofdkwartier van de aardse verdedigers (Lego 7066). Deze is gevestigd in een grote truck. Een groot kanon aan de achterkant moet de verdedigers beschermen tegen de gevaarlijke huisdieren van de aliens.

In de analyseruimte bestuderen de Lego Alien Conquest verdedigers de aanvallen van de aliens. En ze bedenken er een meesterplan.


Lego Alien moederschip
Het moederschip van de aliens (Lego 7065) is een imponerend ruimteschip met een grote grijparm en met een angstaanjagende geluidsfunctie. Schakel dit moederschip uit om de Lego Alien Conquest verdedigers te redden.


Meer Lego Alien Conquest speelgoed
En dit zijn nog maar twee van die geweldige pakketten van Lego Alien Conquest. Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen om dit speelgoed tegen een lage prijs aan te schaffen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.