Lego Alien Conquest speelgoed

Lego Alien Conquest is een serie speelgoed van Lego. Bij Lego Alien Conquest moet de aarde beschermd worden tegen kwaadaardige aliens.

Lego Alien Conquest speelgoed

Gelukkig hebben de aardse verdedigers de beschikking over modern materieel waarmee ze de buitenaardse aanvallen kunnen weerstaan. Maar hoe lang nog?


Kijk hier voor aanbiedingen van Lego Alien Conquest en van ander Lego speelgoed en koop deze Lego goedkoop.


Lego Alien Conquest hoofdkwartier
Centraal punt in de verdediging tegen de aliens is het mobiele hoofdkwartier van de aardse verdedigers (Lego 7066). Dit mobiele hoofdkantoor is gevestigd in een grote truck. Een groot kanon aan de achterkant moet de verdedigers beschermen tegen de gevaarlijke huisdieren van de aliens.

In de analyseruimte bestuderen de Lego Alien Conquest verdedigers de aanvallen van de aliens. En ze bedenken er een meesterplan.

Lego Alien Conquest

Lego Alien moederschip
Het moederschip van de aliens (Lego 7065) is een imponerend ruimteschip met een grote grijparm en met een angstaanjagende geluidsfunctie. Schakel dit moederschip uit om de Lego Alien Conquest verdedigers te redden.


Meer Lego Alien Conquest speelgoed
En dit zijn nog maar twee van die geweldige pakketten van Lego Alien Conquest. Zo is er bijvoorbeeld ook node de LegoAlien Conquest Jet-Heli Duel (7067).

Alle Lego Alien Conquest sets vind je bij de bovenstaande Alien Conquest aanbiedingen.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen om dit speelgoed tegen een lage prijs aan te schaffen.

Onderwerp:
Lego Alien Conquest is een serie Lego speelgoed waarbij je de aarde moet beschermen tegen oorlog zuchtige aliens.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.