Het Grote Basisschoolspel

Het Grote Basisschoolspel is gekozen tot Speelgoed van het Jaar 2011 (categorie 8 tot 12 jaar). Een terechte keuze want dit spel is zowel leerzaam als leuk om te spelen.
Met je kennis kun je diploma's halen, maar strategie en bluf vormen ook een belangrijke factor om het spel te kunnen winnen.

Door het goed beantwoorden van de vragen op de  kaarten van het Grote Basisschoolspel kun je diploma's halen. Heb je alle diploma's binnen, dan ben jij de winnaar. Er zijn diploma's te halen voor alle bekende schoolvakken. Rekenen en taal, maar ook geschiedenis, aardrijkskunde en natuur. Ook kun je een schoolplein diploma halen als je genoeg kennis hebt van zaken waarover op het schoolplein wordt gesproken.

Leuk voor alle leeftijden
Doordat Het Grote Basisschoolspel aparte vragensetjes heeft voor verschillende klassen kun je het spel ook spelen tegen oudere of jongere broertjes en zusjes, of zelfs tegen je ouders. Iedereen krijgt immers vragen op zijn eigen nivrau. Er zijn vragensetjes voor alle groepen van Groep 3 tot en met Groep 8.

Je kunt Het Grote Basisschoolspel spelen in groepjes van 2 tot en met 4 personen, maar ook in teams tegen elkaar

Goedkoop Het Grote Basisschoolspel kopen
Wil je dit spel kopen? Bespaar dan geld en kijk bij de aanbiedingen van Het Grote Basisschoolspel.


Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.