Het Grote Basisschoolspel

Aanbiedingen van Het Grote Basisschoolspel en uitbreidingspakketten. Een educatief spel voor basisschool leerlingen.
Het grote basisschool spel
Het Grote Basisschoolspel is eerder gekozen tot Speelgoed van het Jaar (categorie 8 tot 12 jaar). Een terechte keuze want dit spel is zowel leerzaam als leuk om te spelen. In de jaren er na zijn er nog veel uitbreidingen op dit educatieve spel uitgekomen. Zo zijn er nu uitbreidingssets met vragen voor ieder leerjaar te koop.

Hoe speel je het Grote Basisschool Spel?

Met je kennis kun je bij het Grote Basisschool Spel diploma's halen, maar naast deze kennis en kunde zijn ook strategie en bluf belangrijke factoren om het spel te kunnen winnen.

Door het goed beantwoorden van de vragen op de kaarten van het Grote Basisschoolspel kun je diploma's halen. Heb je alle diploma's binnen, dan ben jij de winnaar. Er zijn bij dit spel diploma's te halen voor alle bekende schoolvakken. Voor vakken als rekenen en taal, maar ook voor geschiedenis, aardrijkskunde en natuur.

Ook kun je een schoolplein diploma halen als je genoeg kennis hebt van zaken waarover op het schoolplein wordt gesproken.


Leuk voor alle leeftijden

Doordat Het Grote Basisschoolspel aparte vragensetjes heeft voor verschillende klassen kun je het spel ook spelen tegen oudere of jongere broertjes en zusjes, of zelfs tegen je ouders. Iedereen krijgt immers vragen op zijn eigen niveau. Er zijn vragensetjes voor alle groepen van Groep 3 tot en met Groep 8.

Je kunt Het Grote Basisschoolspel spelen in groepjes van 2 tot en met 4 personen, maar ook in teams tegen elkaar

Goedkoop Het Grote Basisschoolspel kopen

Wil je dit spel kopen? Bespaar dan geld en kijk bij de onderstaande aanbiedingen van het Grote Basisschool Spel.
Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste educatieve speelgoed


Onderwerp:
Zoek je een goed educatief spel voor een kind in de basisschool leeftijd? Dan is Het Grote Basisschoolspel een goede koop. Dit grote basisschool spel was eerder Speelgoed van het Jaar als beste spel voor kinderen in de basisschool leeftijd. Voor het Grote Basisschool Spel zijn uitbreidingspakketten voor de verschillende leerjaren te koop.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.