Iedereen kan Schilderen: Schilderen op nummer

Met Iedereen van Schilderen van Ravensburger schilder je op nummer. Schilderen op nummer is een leuke creatieve manier van spelen.

Iedereen kan Schilderen: Schilderen op nummer

Het Iedereen Kan Schilderen Atelier van Ravensburger biedt alles voor kinderen om het perfecte schilderij te maken. De naam Iedereen Kan Schilderen is zeer van toepassing op dit creatieve speelgoed voor kinderen en volwassenen waarmee je mooie schilderijen kunt maken door te schilderen op nummer.

Een pallet voor de verf, een draaischijf om het doek in de juiste stand te draaien, en nog veel meer vind je in de Iedereen Kan Schilderen Atelier dozen van Ravensburger. Alles voor het maken van een schilderij door te schilderen op nummer.

Het handige schilder pallet bevat zes bakjes voor verf, en een beker voor water. Op de draaischijf kun je het schildersdoek plaatsen en dan in iedere gewenste stand draaien. Zodat je een betere werkruimte hebt.Het Iedereen Kan Schilderen Atelier van Ravensburger wordt geleverd met drie schilderen op nummer schilderijen en met drie bijpassende beschilderbare lijstjes. Verder worden er niet minder dan 15 kleuren verf meegeleverd, evenals een penseel en glitters om je schilderijen en lijstjes nog mooier te maken.

Ravensburger Atelier / Ravensburger Schilderen op nummer is een heel leuk creatief speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar.


Zie ook: Onderwerpen:
Iedereen kan schilderen met Ravensburger Atelier. Dit creatieve speelgoed voor kinderen, tieners en volwassenen wordt ook Ravensburgers Schilderen Op Nummer genoemd omdat je op nummer schildert. De Ravensburger Atelier schilderen op nummer dozen bevatten alles dat je nodig hebt om te schilderen inclusief verf in alle kleuren, een penseel e.d. Kijk voor alle details en prijzen van Iedereen kan schilderen met Ravensburger Atelier / Schilderen op nummer bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van deze Ravensburger Atelier pakketten. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.