Laser Pegs - Bouwsteentjes met lampjes

Laser Pegs is bouw speelgoed zoals Lego, maar dan met LED lampjes. Die lampjes zorgen voor een extra uitdaging en een mooi effect.

Laser Pegs speelgoed bouwsteentjes met lampjes


Laser Pegs is constructiespeelgoed waarvan de basis met Lego te vergelijken is. Maar Laser Pegs hebben een extra element die het bouwen en spelen met Laser pegs nog veel leuker is. Veel Laser Peg onderdelen zijn namelijk voorzien van een eigen led-lampje (de led pegs).
Als je de Laser Pegs bouwblokjes met elkaar verbindt zorgen ze zelf voor de stroomoverdracht naar het volgende onderdeel.

Als er maar één onderdeel is dat met een stroomunit (ook batterijpack genoemd) verbonden is, hebben alle blokjes die direct of indirect met dit blokje verbonden zijn stroom. Je van bouwsteentjes met lampjes gebouwde speelgoed geeft dan licht. 

Ook zijn er Laser Pegs onderdelen die geluid kunnen maken. 


Kijk de video hieronder voor een demonstratie van Laser Pegs, bouwsteentjes met lampjes.


Laserpegs bouwdozen

Je koopt Laser Pegs in bouwdozen (een power kit) met heel veel losse onderdelen waarmee je meerdere bouwwerken kunt maken en als bouwpakketten waarmee je een voertuig als een buggy of tractor kunt bouwen. 

Er zijn veel verschillende Laser Pegs bouwdozen. Veel auto's met led verlichting (vuilnisauto, mobiele eenheid, monster truck, politie auto, raceauto, brandweerwagen, vrachtauto) maar ook een helikopter, ruimtevoertuig, raket, ruimteschip of bulldozer, en zelfs bouwdozen voor een krokodil, vlinder of inktvis. 

En zo zijn er nog meer Laser Pegs bouwdozen met led pegs waarmee je prachtig led verlichte bouwwerken kunt maken.  

Laser Pegs vuilniswagen met lampjes

Laser Pegs vuilniswagen

En natuurlijk kunnen verschillende bouwdozen met elkaar gecombineerd worden om nog grotere bouwprojecten te maken, want net zoals met Lego kun je met Laser Pegs je fantasie helemaal in vrije loop laten en zelf de mooiste constructies bedenken en bouwen, maar dan bouwwerken met led verlichting.

De bouwsteentjes zijn er in vele verschillende vormen, elk met een led-lampje. Deze zeer zuinige lampjes hebben wel 100.000 branduren. Je zou de led pegs dus 11 jaar onafgebroken kunnen laten branden.

Kijk bij de aanbiedingen van Laser Pegs speelgoed bovenaan om Laser Pegs goedkoop online te kopen.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Onderwerp:
Laser Pegs is bouwspeelgoed te vergelijken met Lego, maar Laser Pegs speelgoed is voorzien van led lampjes. Door deze led pegs met elkaar te verbinden geven ze elkaar stroom door. Daardoor is er bij een Laser Pegs bouwwerk maar één stroomunit / powerpack nodig. Deze batterij pack wordt bij ieder Laser Pegs bouwdoos meegeleverd. Er zijn veel LaserPegs bouwdozen. Vooral van auto's, ruimtevoertuigen en andere voertuigen, maar ook van dieren. Ook kun je Laser Pegs bouwpakketten met elkaar combineren en je eigen constructies met led verlichting maken. Boven vind je aanbiedingen van al het Laser Peg speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.