Laser Pegs - Bouwsteentjes met led-lampjes

Laser Pegs is constructiespeelgoed waarvan de basis met Lego te vergelijken is. Maar Laser Pegs hebben een extra element die het bouwen en spelen met Laser pegs nog veel leuker is.Ieder Laser Peg onderdeel is namelijk voorzien van een eigen led-lampje. Als je de bouwblokjes met elkaar verbindt zorgen ze zelf voor de stroomoverdracht naar het volgende onderdeel.

Als er maar één onderdeel is dat met een stroomunit (ook batterijpack genoemd) verbonden is, hebben alle blokjes die direct of indirect met dit blokje verbonden zijn stroom.

Laserpegs bouwdozen

Je koopt Laser Pegs in bouwdozen (een power kit) met heel veel losse onderdelen waarmee je meerdere bouwwerken kunt maken en als bouwpakketten waarmee je een voertuig als een buggy of tractor kunt bouwen. En natuurlijk kunnen verschillende bouwdozen met elkaar gecombineerd worden om nog grotere bouwprojecten te maken.

De bouwsteentjes zijn er in zes verschillende vormen, elk met een led-lampje. Deze zeer zuinige lampjes hebben wel 100.000 branduren. Je zou ze dus 11 jaar onafgebroken kunnen laten branden.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.