Speeltenten voor binnen en buiten

Een speeltent is een leuk speelhuis van stof die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.


Er zijn heel veel leuke modellen speeltenten, en kinderen zijn dol op zo'n speelhuisje om in te spelen of om zich in te verstoppen.

Er zijn speeltenten speciaal voor buiten, maar deze speelhuisjes worden vooral binnenshuis gebruikt. Ze zijn meestal in een paar seconden uit te klappen en als je ze niet gebruikt kun je ze wegbergen zonder dat ze nog veel ruimte innemen.


De manier waarop je speeltenten opzet verschillen nogal. Je hebt modellen met echte tentstokken, maar ook speeltenten die voorzien zijn van een frame van metaaldraad. Deze hoef je alleen maar uit te klappen en ze staan!

De modellen zijn heel divers, maar het zijn vooral de "kastelen" die favoriet zijn bij zowel jongens (ridders) als meisjes (prinsessen). Ook zijn er speeltenten van populaire kinderhelden als Cars, Winnie The Pooh en de Disney Prinsessen.
De speeltenten bieden de kinderen een eigen privé speelplek. Sommige modellen beschikken over ramen. Deze zijn dan evenals de deur met klittenband voor optimale 'privacy'.

Als je de speeltent ook buiten in de tuin wilt gebruiken kijk dan of deze daarvoor geschikt is (of je moet hem alleen bij mooi weer buiten willen zetten). Er zijn speeltenten met waterdicht grondzijl en weerbestendige kunststof die zelfs in de regen buiten kunnen blijven staan, net als een echte tent.

Zie ook:

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.