De leukste smurfen-poppetjes

De smurfen zijn helemaal in, en veel grote en kleine kinderen sparen smurfen-poppetjes.
Nou zijn er veel leuke sets met smurfen te koop. Wij kijken daarom hier naar de allerleukste sets van smurfen.Smurfen extreme sporten
En of smurfen hip zijn. De tijd dat ze alleen een beetje aan een grassprietje zuigend op een bankje voor hun paddenstoel in het Smurfendorp zaten is voorbij. Tegenwoordig doen smurfen aan extreme sporten. Kijk maar naar deze vier. Met een snowboardende smurf, een smurf op een mountainbike en Surf Smurf. Smurfin rolt daar op haar roze skeelers wat doorheen.

 
Sport smurfen
Ook heel sportief maar minder extreem is deze set van vier sport smurfen. Deze smurfen golfen, honkballen of spelen een potje rugby. En Smurfin die trapt een balletje. Vier leuke smurfen poppetjes die niet aan je verzameling mogen ontbreken.

Smurfen band
Smurfen houden wel van een feestje, en bij een feestje hoort een goede live band. Deze Smurfen band verdient die naam absoluut. Het is een heerlijke coverband met smurfen op gitaar, drums en keyboard, en Smurfin die het publiek betoverd met haar zwoele zang.


Smurfen picknick
Deze set bestaat niet uit 4 maar uit 3 smurfen. Maar in plaats van die vierde smurf krijg je leuke accessoires zoals een picknickmand en een picknicktafel. Ideaal voor een geslaagde smurfenpicknick. Ook de populaire (maar niet bij andere smurfen) Brilsmurf maakt deel uit van deze smurfen picknick set.

En zo is er nog veel meer leuk smurfen-speelgoed. Kijk bij de link bovenaan voor een overzicht.

Zie ook: Meer leuk speelgoed om te verzamelen

Onderwerp:
Smurfen poppetjes zijn leuk speelgoed om te verzamelen. Er zijn heel veel smurf poppetjes te koop. Leuke poppetjes van alle bekende smurfen zoals brilsmurf, grote smurf (pappa smurf), lolsmurf, smurfin, potige smurf, moppersmurf maar ook van alle andere smurfen. Kijk hier voor alle leuke smurfen figuren en ander smurfen speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.