Monster High poppen

De Monster High poppen zijn heel bijzondere tienerpoppen. Kijk hier voor aanbiedingen van leuke Monster High poppen.

De tienerpoppen van Monster High voldoen niet helemaal aan het schoonheidsideaal dat we kennen van andere vergelijkbare poppen zoals Barbie. En toch zijn de Monster High poppen van Mattel, dus zusjes van Barbie.

monster high poppen

De Monster High poppen zijn echter oneindig veel cooler dan de bij hen vergeleken wat nuffige Barbie. Maak hier kennis met Barbie's evil zusjes.

Wat is Monster High?

Op Monster High school worden monstermeisjes opgeleid tot echte monsters. Een nogal ongebruikelijk thema voor mode-poppen, maar het is voor meisjes een mooie aanleiding om de gothic-poppenjurkjes eens uit de kast te trekken.
En laten we eerlijk zijn, een Monster High gothic pop is toch veel cooler dan een roze suikerzoete Barbie.


Monster High tienerpoppen

Monster High tienerpoppen

Mooie monsters

De Monster High poppenserie telt verschillende karakters die zijn afgeleid door bekende personages uit het horror en monster genre. 

Zo kent de Monster High serie de meiskes Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Draculaura en Lagoona Blue. Iedere Monster High pop heeft een uniek uiterlijk een een eigen karakter.

Deze studentes van Monster High bewijzen dat ook een monster mooi en sexy kan zijn. Een compliment aan de ontwerpers van de Monster High poppen.

Monster High poppen
Monster High poppen


Troetel monster

Alle Monster High dolls dragen trendy monsterkleding, bijpassende coole accessoires en elke Monster High pop heeft een huisdier dat bij haar karakter past. 

Bij Monter High pop Draculaura is dat natuurlijk een vleermuis maar ook Clawdeen Wolf, Frankie Stein en Lagoona Blue hebben allemaal een bijpassend troeteldier.

Verder wordt er bij iedere Monster High pop een dagboek meegeleverd.

Kijk bij de link hierboven voor het leukste Monster High speelgoed, de poppen en de (laagste) prijzen.Zie ook: 

Samenvatting:
Monster High poppen zijn originele tienerpoppen van Barbie fabrikant Mattel. De Monster High poppen zijn echter een stuk minder braaf van Barbie. Een Monster High pop is een gothic pop afgeleid van van horror personages als Dracula (Draculaura) en het Monster van Frankenstein (Frankie Stein). Kijk boven voor aanbiedingen van alle Monster High poppen en koop je favoriete Monster High pop goedkoop.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.