Monster High poppen

De tienerpoppen van Monster High voldoen niet helemaal aan het schoonheidsideaal dat we kennen van andere vergelijkbare poppen zoals Barbie. En toch zijn de Monster High poppen van Mattel, dus zusjes van Barbie.

monster high

De Monster High poppen zijn echter oneindig veel cooler dan de wat nuffige Barbie.

Wat is Monster High?

Op Monster High worden monstermeisjes opgeleid tot echte monsters. Een nogal ongebruikelijk thema voor mode-poppen, maar het is voor meisjes een mooie aanleiding om de gothic-poppenjurkjes eens uit de kast te trekken.


Mooie monsters

De Monster High poppenserie telt verschillende karakters die zijn afgeleid door bekende personages uit het horror en monster genre. Zo kent de Monster High serie de meiskes Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Draculaura en Lagoona Blue. Deze studentes van Monster High bewijzen dat ook een monster mooi en sexy kan zijn. Een compliment aan de ontwerpers.


Troetel monster

Alle Monster High dolls dragen trendy monsterkleding, bijpassende coole accessoires en hebben een huisdier dat bij hun karakter past. Bij Draculaura is dat natuurlijk een vleermuis maar ook Clawdeen Wolf, Frankie Stein en Lagoona Blue hebben allemaal een bijpassende troetel.

Verder wordt er bij iedere Monster High pop een dagboek meegeleverd.

Kijk bij de link hierboven voor het leukste Monster High speelgoed, de poppen en de (laagste) prijzen.Zie ook: 

Onderwerpen:
Monster High poppen, dolls, Monster High speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.