Beste goocheldoos met goocheltrucs kind

Dit keer hebben we weer een klassieker op speelgoed-gebied voor je, de goocheldoos. Wie is er niet groot mee geworden! Goochelen is leuk, vooral als je als kind je vrienden en familie versteld kan laten staan. Een goede goocheldoos biedt alles dat een goochelaar nodig heeft, inclusief leuke goocheltrucs.


Er zijn diverse goocheldozen te koop waarmee kinderen goocheltrucs kunnen leren en uitvoeren. Hier de beste goocheldozen.

We hebben een aantal goede goocheldozen voor je gevonden die leuke trucks bevatten, maar niet veel geld kosten. Onder een tientje heb je al een goede goocheldoos. Kijk maar in het onderstaand overzicht met meer dan 100 goochel dozen voor een kind.


Hieronder vind je enkele voorbeelden van leuke goocheldozen uit deze lijst. 

Selecta goocheldoos
Zo levert Selecta een goocheldoos met 40 trucs die (op het moment van schrijven) slechts 7,50 euro kost. Toch kun je met deze doos een complete goochelshow samenstellen om je familie, vriendjes of klasgenoten te vermaken.

It's Magic goocheldoos
Iets duurder is de It's Magic goocheldoos van Clown Games, maar dan heb je ook 50 trucs. Deze goocheldoos voor kinderen is rijk gevuld met speelkaarten, diverse goochelkokers, goochelballen, zwaarden, goochelkoord, natuurlijk een toverstaf, kompas, ringen en nog veel meer goochel-attributen.

Mr. Creepy`s Magic goocheldoos
Mister Creepy`s Magic goocheldoos is een heel speciale, en vooral enge, goocheldoos. Deze bevat 25 trucs die je publiek de stuipen op het lijf jagen. Via een stripboek worden alle trucs duidelijk uitgelegd.


Goochelhoed met 75 trucs
Deze goochelaar-hoed is gevuld met attributen voor 75 slimme goocheltrucs. Natuurlijk wordt er een Nederlandse handleiding meegeleverd waarin je haarfijn wordt uitgelegd hoe je deze goocheltrucs kunt uitvoeren.

Top Magic goocheltrucs
Top Magic levert heel kleine goocheldoosjes. Deze goocheltrucs koop je namelijk per stuk in een klein doosje. Koop als een echte goochelaar je trucs en verbaas je publiek. Ook ideaal om je goochel-repertoire uit te breiden. De prijs per truc bedraagt 3,25 euro.

Hier vind je meer informatie en de prijs van al deze goocheldozen


Samenvatting:
Wat is de beste goocheldoos voor een kind? Hier boven vind je het beste goochel speelgoed voor kinderen. Met goede goocheldozen voor een kind boordevol leuke goocheltrucs voor kinderen. 

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.