Transformers - Auto en robot

Bekend van film en televisie, de Transformers. Robots die van in een auto kunnen veranderen, en andersom.Leuk speelgoed voor wie niet kan kiezen tussen een auto en een actieheld. Met Transformers heb je beide

Transformers robotauto's
Er is veel Transformer speelgoed te koop. De Transformers zijn er in verschillende formaten en prijsklassen. Je hebt de kleine auto's (die natuurlijk ook robot zijn) die slechts 4 euro kosten. Je hebt de grotere Transformer Legends voor 6 euro, en de 11 centimeter hoge Transformers Scout voor 10 euro. En tot slot zijn er de nieuwste pakketten waarvan de prijs wel kan oplopen tot 20 euro.


Transformers games
Maar er is meer Transformers speelgoed dan de robotauto's zelf. Er zijn games voor ondermeer PC, Xbox360, PS3 en Wii waarin de Transformers de hoofdrol spelen. Transformers: Dark of the Moon is zo'n game. Dit spel speelt zich af in de periode voorafgaande aan het derde Transformers film. Grote veldslagen vragen in deze game het uiterste van jou en je Transformers.

Transformers Revenge of the Fallen is een andere Transformers game. In deze game kun je met tal van Transformers spelen. Elk met hun unieke eigenschappen.

Andere titels zijn Transformers The Game en Transformers War for Cybertron.

Zie ook

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.