Skike cross skates

Een skike is een bijzondere skate met luchtbanden waarmee je ook prima om slecht terrein kan skaten.

Een nieuwe trend op skate gebied is de cross-skater van Skike. Deze skates beschikken over luchtbanden en kogellagers. Het zogenaamde skiken is een soort mix van skaten en nordic walking.Met cross-skates heb je geen ondergrond als een biljartlaken nodig zoals bij veel andere skates. Nee, je kunt de skikes ook gebruiken op een hobbelige ondergrond.

Je kunt de Skike cross-skates gebruiken met normale schoenen (schoenmaat 36-47) en de skates zijn helemaal in te stellen. Zelfs mensen met X en O benen kunnen probleemloos overweg met deze cross-skates.

Kijk hier onder voor Skike aanbiedingen om goede skikes goedkoop te kopen.Cross skaten / skiken is een gezonde sport. Door de gelijke belasting worden zowel de beenspieren als de spieren van het bovenlichaam getraind. Bovendien kun je met cross skates tochten maken door gebieden waar je met gewone skates niet kunt komen.


De cross-skates zijn voorzien van een betrouwbare rem. Nordic Walking stokken zorgen voor extra steun. Skikes zijn te koop met en zonder nordic walking stokken.

Kijk hier boven voor aanbiedingen van goede skike skates.

Zie ook: Meer sport speelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.