De leukste en beste vliegers

Op het strand, op de hei, of gewoon op een speelveld. Vliegeren is leuk! Vooral als je een mooie vlieger hebt.


Je moet immers wel de hele tijd naar die vlieger kijken. Daarom hebben we hier een aantal leuke en mooie vliegers voor je op een rijtje gezet.


Alle onderstaande (en meer) vliegers kun je vinden in het overzicht van de leukste vliegers. Daar kun je ze tevens heel goedkoop aanschaffen.

3D vliegers
Heel mooie vliegers om naar te kijken zijn de 3D vliegers. Neem bijvoorbeeld de adelaar vlieger. Hierbij lijkt het net of er een echte adelaar in de lucht hangt. De muizen verstoppen zich van schrik in hun holen!


Minder realistisch is de 3D vlieger met een afbeelding van een bij. En het realisme is helemaal ver te zoeken bij de 3D vlieger met daarop een kreeft. Maar grappig zijn deze vliegers wel.

Ook mooi, de 3D vlieger Blue Flame. Deze vlieger in de vorm van een vliegtuig heeft een opblaasbare voorkant die is voorzien van een draaiende propeller.


Knoop Kites
Knoop Kites maakt stoere bestuurbare deltavliegers en andere vliegers van hoge kwaliteit. Je kunt deze snel en makkelijk in elkaar zetten. Deze vliegers zijn gemaakt van nylon en dus erg licht.


Heel stoer ziet de Knoop Kites matrasvlieger er uit. Maar ook vrolijk, want alle Knoop Kites vliegers zijn zeer kleurrijk.

Kindervliegers
Speciaal voor kleine kinderen zijn er heel leuke vliegers met grappige afbeeldingen en felle kleuren. Deze kindervliegers hebben bijvoorbeeld de vorm van een lieveheersbeestje of een honingbij.Go Go Bird
Een heel speciale vlieger is de Go Go Bird. Dit is geen hoogvlieger, hoger dan vier meter komt hij niet, maar de Go Go Bird maakt echte vliegbewegingen met zijn vleugels. Deze bijzondere vlieger wordt gelanceerd met een speciaal mechanisme. Van tevoren bepaal je welke kant de vogel op moet vliegen. De Go GO bird blijft twee minuten lang in de lucht en vliegt dan op batterijen.

Kijk in het eerdergenoemde overzicht voor meer specificaties en de opvallend lage prijzen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.