De leukste picknicktafels voor kinderen

Er zijn heel veel leuke picknicktafels voor kinderen te koop. Zowel van hout als van kunststof. Hier kijken we naar de leukste van deze speelgoed picknicktafels voor kinderen.

Step2 speelgoed picknicktafel kinderen

Het leuke van deze kindertafels is dat ze multifunctioneel zijn. In de winter gebruik je ze gewoon binnen.

Je kunt als koper kiezen voor een kunststof tafel die makkelijk schoon te maken is, maar ook voor een mooie houten picknicktafel. Deze koop je gebeitst of met onbewerkt hout.

De meeste houten picknicktafels en veel plastic picknicktafels zijn inklapbaar zodat je deze tafels makkelijk kunt wegbergen als je ze niet wilt gebruiken.

Aanbiedingen van leuke picknicktafels voor kinderen


Hieronder wat voorbeelden van leuke picknicktafels voor kinderen die je bij de bovenstaande aanbiedingen tegen komt.

Little Tikes picknicktafel kunststof

Dit is een goed voorbeeld van een leuke picknicktafel voor kinderen die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Deze speelgoed picknicktafel neemt niet veel ruimte in, maar toch kunnen er vier kinderen aan plaatsnemen.

Picknicktafel kinderen Little Tikes

Picknicktafel kinderen Little Tikes


Deze kunststof picknicktafel is als picknicktafel voor kinderen te gebruiken, maar ook als knutseltafel of als speeltafel op de kinderkamer. Het materiaal is weerbestendig en heel makkelijk schoon te maken zodat hij makkelijk kan wisselen tussen gebruik buiten en binnen.

Bovendien is een kunststof speeltafel als deze goedkoop in aanschaf. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van picknicktafels voor de actuele lage prijs.

Pinolino picknicktafel hout

Liever een houten picknicktafel? Deze Pinolino ziet er uit als een "echte" picknicktafel, maar dan heel wat maatjes kleiner. 

Kleine picknicktafel hout Pinolino

Kleine picknicktafel hout Pinolino

Deze speelgoed picknicktafel van hout voor kinderen is gemaakt van onbehandeld vurenhout. Je kunt hem dus eventueel nog in de door jouw gewenste kleur verven. De afmetingen zijn 90 bij 79 centimeter bij een hoogte van 50 centimeter. Geen tafel waar je als ouders aan gaat zitten, maar er passen wel vier kleine kinderen aan.

In het bovenstaande overzicht met aanbiedingen speelgoed picknicktafels vind je ook een wat grotere versie van deze Pinolino picknicktafel voor kinderen.

Multifunctionele picknicktafel Relaxdays

Deze picknicktafel van Relaxdays is weer een heel ander soort speelgoed picknicktafel. Niet alleen staan de bankjes los van de tafel, ook kun je het tafelblad openen en deze kinderpicknicktafel als zandtafel gebruiken. Of berg speelgoed of knutselspullen op in de ruimte onder het tafelblad.

Houten picknictafel speeltafel Relaxdays

Houten picknictafel speeltafel Relaxdays


Beide bankjes kunnen 100 kilo dragen, zodat ook ouders aan deze picknicktafel / speeltafel plaats kunnen nemen, al is de maat natuurlijk op kinderen afgestemd. De picknicktafel is gemaakt van stevig hout en voorzien van een eigen parasol voor als de zon schijnt.

AXI ronde speelgoed picknicktafel

Rond is ook een optie bij een picknicktafel voor kinderen. Wel zo gezellig om rond de picknicktafel te zitten. De tafel beschikt over vier aparte zitjes die aan de picknicktafel verbonden zijn. Een gezellige speeltafel, al biedt het tafelblad door zijn ronde vorm wat minder ruimte.


Ronde speelgoed picknicktafel kinderen AXI

Ronde speelgoed picknicktafel kinderen AXI


De picknicktafel is gemaakt van duurzaam verbouwd hemlock hout. Deze houtsoort kan zeer goed tegen vocht en splintert niet. Voor extra bescherming is de tafel met watergedragen beits bewerkt.

Dit is nog maar een greep uit leuke speelgoed picknicktafels voor kinderen. Kijk voor alle informatie en prijzen van de genoemde picknicktafels en andere leuke picknicktafels bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van picknicktafels.

 

Foto bovenaan: Step2 speelgoed picknicktafel kinderen

Samenvatting:
Op deze pagina kijken we naar leuke kleine picknicktafels voor kinderen. Deze speelgoed picknicktafels zijn zeer geschikt als picknicktafel, speeltafel en knutseltafel. Je kunt deze tafels zowel binnen als buiten gebruiken. Bovenaan vind je aanbiedingen van alle leuke speelgoed picknicktafels voor kinderen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.